Αθλητισμός | 26.06.2019 18:44

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο

Newsroom

Η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο πέρασε από... 40 κύματα αλλά τελικά ο Πορτογάλος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρά τα εμπόδια που υπήρξαν στο δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός παίκτη που εξαρχής ήθελε σαν... τρελός ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς, εν τέλει ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Σεμέδο ανακοινώθηκε από τους πειραιώτες, που θα δαπανήσουν συνολικά περί τα 4,5 εκατ. ευρώ. Εξ αυτών, περίπου 900.000 ευρώ θα καταλήξουν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία είχε διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης πέραν των 14 εκατ. ευρώ (!) που είχε λάβει προ διετίας από τη Βιγιαρεάλ. Ανάλογο ποσοστό, που κυμαίνεται περίπου στο 30% έχει διατηρήσει και ο ισπανικός σύλλογος σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του ποδοσφαιριστή.

T

Ο Σεμέδο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (μέχρι το 2022) με τον Ολυμπιακό, γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1994 και έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ, η οποία κατά καιρούς τον είχε παραχωρήσει με δανεισμό σε Ρέους και Βιτόρια Σετούμπαλ. Το ίδιο έπραξε και η Βιγιαρεάλ δίνοντάς τον στην Ουέσκα στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν και στη Ρίο Αβε στο δεύτερο μισό.

T

ΟλυμπιακόςποδόσφαιρομεταγραφέςSuperLeagueΡούμπεν Σεμέδο