Αθλητισμός | 18.07.2019 20:15

Πάει για νέα μεταγραφική «βόμβα» η Γιουβέντους, ετοιμάζει ραντεβού για τον Νεϊμάρ

Newsroom

Η Γιουβέντους είχε δείξει τις…άγριες διαθέσεις της από το περασμένο καλοκαίρι, με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Ιταλοί έδειξαν ξεκάθαρα, ότι είχαν στόχο να ανέβουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και να κατακτήσουν το Champions League, αλλά τα «μωρά» του Αγιαξ τους έκοψαν τη φόρα.

Ηδη, η «μεγάλη κυρία» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, απέκτησε το πιο…εκλεκτό από τα παιδιά της νέας γενιάς του «Αίαντα», αποκτώντας με ποσό ρεκόρ για αμυντικό τον Ματάις Ντε Λιχτ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να μένει εκεί, αλλά έχει βάλει στο στόχαστρο το «colpo grosso» του καλοκαιριού, με την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Rai Sport», ο πατέρας και μάνατζερ του Νεϊμάρ θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες της Γιουβέντους, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν πιθανότητες να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή. Η Γιουβέντους μπορεί να προσφέρει στον Νεϊμάρ μια θέση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ντάγκλας Κόστα και το κίνητρο του Champions League.

Για να δελεάσει την Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα, εμφανίζεται διατεθειμένη ακόμα και να «θυσιάσει» τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός μπαλαντέρ είναι σπουδαίο όνομα και ίσως «συγκινήσει» περισσότερο τους Παριζιάνους, από τους Ουμτιτί και Ράκιτιτς που φέρεται να προσφέρει η Μπαρτσεόνα για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Πάουλο ΝτιμπάλαΓιουβέντουςποδόσφαιροΠαρί Σεν ΖερμένΝεϊμάρ