Αθλητισμός|20.07.2019 08:49

ΠΑΟΚ: Σκληρό πόκερ για Μπράνταριτς, νέο τεστ με Σιντ Τρούιντεν

Αντώνης Τσακαλέας

Την ώρα που η διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τα δυο ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα με πρωταγωνιστές τους Φίλιπ Μπράνταριτς και Φάμπιο Κοεντράο, ο Αμπέλ Φερέιρα περιμέμει να δει το νέο δείγμα γραφής των ποδοσφαιριστών του στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Σιντ Τρούιντεν (5:00).

Το πέμπτο φιλικό

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που από την Πέμπτη έχει καταλύσει στο Χορστ της Ολλανδίας, θα ταξιδέψει για το Βέλγιο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα είναι η πέμπτη φιλική στο διάστημα της προετοιμασίας. Θυμίζουμε πως προηγήθηκαν οι αγώνες με Αλκμααρ (0-1), Νόρτζελαντ (3-0), Τβέντε (2-2) και Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (5-0). Ο Αμπέλ Φερέιρα, ήδη από το φιλικό των «ασπρόμαυρων» στη Ρουμανία, έδειξε πως πλέον η λογική των αγώνων μέχρι την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα είναι η διατήρηση μιας αρχικής ενδεκάδας για περίπου μια ώρα αγώνα, στο δρόμο για την δόμηση του βασικού κορμού. Το μοναδικό νέο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός συμπληρώνει το παλζ των ποδοσφαιριστών της Κ19 που θα βρίσκονται στο ρόστερ των νταμπλούχων, με τους Αντώνη Γαϊτανίδη και Θεοχάρη Τσιγγάρα να βρίσκονται από τη πρώτη μέρα στις προπονήσεις. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα του ΠΑΟΚ.

Ψάχνει «φόρμουλα» για Μπράνταριτς

Η προσπάθεια απόκτησης του Φίλιπ Μπράνταριτς από την Κάλιαρι φαινόταν εξ' αρχής πως μόνο εύκολη δε θα ήταν. Και η πρώτη δυσκολία για τους «ασπρόμαυρους» δεν είναι άλλη από τη πίεση που έχουν για να τελειώσουν την υπόθεση, πίεση που όταν η άλλη πλευρά του τραπεζιού την εισπράττει, προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί. Ο 27χρονος Κροάτης είναι ένα από τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Δεν είναι το μοναδικό, αλλά σε αυτή έχει πέσει όλο το βάρος. Η Κάλιαρι προσπαθεί να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη και ο ΠΑΟΚ θέλει να ρίξει το ποσό της μεταγραφής σε λογικά όρια. Ολα δείχνουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο, το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει, θετικά ή αρνητικά, κάτι που ισχύει και για την υπόθεση του αριστερού μπακ.

Έφυγε με συμφωνία, χωρίς υπογραφή

Ο Φάμπιο Κοεντράο πέρασε σχεδόν μια μέρα στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησε με τους «ασπρόμαυρους», συμφώνησε, αλλά δεν υπέγραψε, ζητώντας προθεσμία μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Οι ιθύνοντες των νταμπλούχων έκαναν δεκτό το αίτημά του και περιμένουν τη νέα επικοινωνία με τον 31χρονο Πορτογάλο ακραίο, για να κλείσει η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους με πρωτοβουλία Γ. Σαββίδη

Για μια ακόμα χρονιά, με πρωτοβουλία του Γιώργη Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους. Τις επόμενες ημέρες οι «ασπρόμαυροι» θα γνωστοποιήσουν το τρόπο με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπουν στη κλήρωση που θα γίνει. Στο μεταξύ, το διάστημα ανανέωσης εισιτηρίων διαρκείας των περσινών κατόχων, με την πώληση 16.364 καρτών. Την Δευτέρα ξεκινά η πώληση εισιτηρίων διαρκείας και για όσους δεν ήταν πέρυσι κάτοχοι, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν προετοιμαστεί για ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας, καθώς έχουν μείνει προς διάθεση 5636 εισιτήρια από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί να σταματήσει η πώληση στα 22.000 εισιτήρια.

Φίλιπ ΜπράνταριτςΦάμπιο ΚοεντράομεταγραφέςΠΑΟΚ