Αθλητισμός|02.08.2019 20:05

Φόβοι στην UEFA: Ως ματς υψηλού κινδύνου ορίστηκε το Κραϊόβα - ΑΕΚ

Newsroom

Τόσο η ΑΕΚ όσο και η αντίπαλος της στο Europa League, Κραϊόβα, ενημερώθηκαν από την UEFA πως το μεταξύ τους ματς στη Ρουμανία θεωρείται υψηλού κινδύνου και γι' αυτό το λόγο ορίστηκε εκτός από παρατηρητής και υπεύθυνος ασφαλείας της διοργανώτριας αρχής.

Αφορμή για αυτή την ενέργεια της UEFA αποτελούν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της ρουμάνικης ομάδας με τη Χόνβεντ και για τα οποία η Κραϊόβα απειλείται με τιμωρία τουλάχιστον μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό το παιχνίδι να είναι κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι που αν βέβαια ισχύσει θα βγάλει την UEFA από τη δύσκολη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα μέτρα είχε πάρει η UEFA και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ πριν από δυο χρόνια. Τότε είχε αποφασιστεί να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών, κάτι που ενδέχεται να ισχύσει και σε αυτή την περίπτωση αν το παιχνίδι ανάμεσα σε Κραϊόβα και ΑΕΚ διεξαχθεί με κόσμο, γεγονός που είναι το πιθανότερο αφού μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο να έχει εκδικαστεί μέχρι τις 8 Αυγούστου η υπόθεση των επεισοδίων στο Κραϊόβα-Χόνβεντ.

Πηγή: sdna.gr

επεισόδιαΑΕΚποδόσφαιροEuropa LeagueUEFAΚραϊόβα