Αθλητισμός | 14.09.2019 23:24

Ολυμπιακός: Απάντησε με πέντε γκολ, στα τέσσερα της Τότεναμ!

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», νίκησε με το ευρύ 5-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να έχει δεχτεί ούτε γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι, για τους οποίους σκόραραν οι ΓκιγιέρμεΕλ Αραμπί, Γκερέρο, Βαλμπουενά (πεν) και Σουντανί, απάντησαν στα τέσσερα γκολ που πέτυχε η Τότεναμ, πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόλις στο 12' ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ από δεξιά. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι, ο Γκιγιέρμε πετάχτηκε μπροστά από τους αμυντικούς, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ, πανηγυρίζοντας έξαλλα. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 72' είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά. Ξεκίνησε από τον Κούτρη, ο Γάλλος πάσαρε στον Ελ Αραμπί κι αυτός με τη σειρά του έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 79' ο Κούτρης βρήκε τον Γκερέρο στην περιοχή, που έκανε εξαιρετική προσπάθεια και σούταρε στην κλειστή γωνία πετυχαίνοντας το 3-0.

Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 83'. Ο Λύρατζης αποβλήθηκε για πέναλτι πάνω στον Ποντένσε. Ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε. Στις καθυστερήσεις, ο Κούτρης έδωσε την ασίστ στον Σουντανί, που εύκολα έκανε το 5-0. Ο Βόλος, που προέρχονταν από δύο σερί νίκες, στάθηκε καλά μέχρι το 60', πίεσε ψηλά και έψαξε το γκολ, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε κόντρα στον ανώτερο Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε (84' Μπενζιά), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (70' Σουντανί), Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ελ Αραμπί (74' Γκερέρο)

ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (56' Αουγκούστο Μαξ), Ζοάο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (85' Ηλιόπουλος), Μυστακίδης (60' Ατιάτ), Γέντρισεκ.

ΟλυμπιακόςSuper League 1Βόλος ΝΠΣποδόσφαιρο