Αθλητισμός|24.09.2019 15:26

Μεγάλη τιμή για Ιτούδη από το Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ στην Κροατία

Newsroom

Ένα συγκινητικό ταξίδι στο …παρελθόν έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης στο Ζάγκρεμπ. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έγινε από το Πανεπιστήμιο της πόλης στο οποίο φοίτησε πριν από χρόνια. Οι άνθρωποι του Πανεπιστημίου του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή όπως και μια έκπληξη καθώς τον ανακύρηξαν Επίτιμο Καθηγητή του εκπαιδευτικού τους ιδρύματος.

«Με τίμησαν με το να είμαι ένας από τους ομιλητές σε ένα σεμινάριο, όπου κατά την διάρκεια της ομιλίας μου στάθηκα στις αποτυχίες που δυναμώνουν τον χαρακτήρα μίας ομάδας, φέρνοντας ως παράδειγμα την περσινή πορεία της ΤΣΣΚΑ», δήλωσε στο σάιτ της ομάδας του ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε: «Με πήγαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και στους χώρους που κάποτε διάβαζα και έπαιζα μπάσκετ.

Συναντήθηκα και με πολλούς καθηγητές. Τότε μου είπαν ότι θα με κάνουν επίτιμο καθηγητή και προπονητή στην ομάδα του Πανεπιστημίου. Τους είπα ότι θα ήθελα  στην επόμενη συγκέντρωση να δώσω το βραβείο στον καλύτερο φοιτητή, αλλά επειδή αποθεραπεύεται από μία επέμβαση που έκανε θα πληρώσω τα έξοδά του για να επισκεφτεί τη Μόσχα για τέσσερις μέρες και να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας». Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε συγκινημένος από την εμπειρία που είχε.

T

ΖάγκρεμπΤΣΣΚΑ ΜόσχαςμπάσκετΔημήτρης Ιτούδης