Αθλητισμός|07.10.2019 15:04

Super League 1: Πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Λαμία

Newsroom

Με τον αγώνα της Λαμίας με τον Παναιτωλικό σήμερα το βράδυ της Δευτέρας (7/10, 20.00) πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, που διακόπτεται για δύο εβδομάδες, καθώς ακολουθούν οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η γηπεδούχος Λαμία μετράει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και ψάχνει την πρώτη νίκη στο τέταρτο ματς στην έδρα της, ενώ ο Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να κατακτήσει ούτε έναν βαθμό, αφού έχει πέντε σε ήττες σε ισάριθμους αγώνες. 

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Κλ. Βικελίδης επικρατώντας 2-1 του Αρη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1. Τον ακολουθεί σε απόσταση μόλις ενός βαθμού η εκπληκτική Ξάνθη που μετά και τη νίκη (0-1) επί του Παναθηναϊκού φιγουράρει στη δεύτερη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ που επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη (2-1) επίσης βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ με την ισοπαλία (0-0) στη Λάρισα με την ΑΕΛ έμεινε στην πέμπτη θέση καθώς ο εξαιρετικός ΟΦΗ μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Πανιωνίου με 4-1 βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (6/10) ο Ατρόμητος έκανε σπουδαία ανατροπή επικρατώντας 2-3 του Βόλου.

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

ΠαναιτωλικόςSuper League 1ποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ