Αθλητισμός|25.11.2018 21:19

Super League: «Ζωντανός» για τίτλο στο 93’ ο Ολυμπιακός!

Newsroom

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου περνώντας δια πυρός και σιδήρου από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου στο 93’ και μάλιστα με ανατροπή!

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 43’ κόντρα στην ροή του αγώνα, όμως η κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς να ρίξει στο ημίχρονο τον Κώστα Φορτούνη στο ματς (σ.σ.: τον είχε στον πάγκο) έμελλε να αποδειχθεί καταλυτική. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» απέδειξε γιατί πρέπει να ξεκινάει απ’ αυτόν η 11άδα, καθώς είναι και φέτος το βαρόμετρο των Πειραιωτών.

Η ισοφάριση ήρθε στο 49’ με τον Μαντί Καμαρά να σκοράρει με κοντινή προβολή, ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 57’ όταν ο Μπουσούλατζιτς αντίκρισε σωστά 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ευαγγέλου κι έκτοτε το ματς ήταν μονόλογος των φιλοξενούμενων.

Ο Πειραιώτες απώλεσαν σωρεία ευκαιριών, πέφτοντας πάνω σε έναν εξαιρετικό Μπάλαζ Μέγερι, ωστόσο, λυτρώθηκαν στο 93’ από την κεφαλιά του Βούκοβιτς.

Το παιχνίδι είχε πολλή ένταση, καθώς υπήρξαν πολλά -εκατέρωθεν- παράπονα προς τον διαιτητή, από τους Πειραιώτες κυρίως στο πρώτο μέρος κι από τους γηπεδούχους από την αποβολή του Μπουσούλατζιτς και μετά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (80' Νάτσος), Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ενσικουλού (61' Ούμπιδες), Μπρούνο (71' Μανούσος), Κουλούρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Καμαρά, Νάτχο (46' Φορτούνης), Ναουέλ (73' Φετφατζίδης), Γκιγιέρμε, Κούτρης, Βούκοβιτς, Μάνος, Τοροσίδης, Ποντένσε (77' Γκερέρο), Σισέ

Super League 1ΟλυμπιακόςΑτρόμητος