Αθλητισμός|15.11.2019 22:23

O Μέσι επέστρεψε στην Εθνική κι η Αργεντινή νίκησε 1-0 τη Βραζιλία (vid)

Newsroom

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε μετά από 132 ημέρες στην Εθνική Αργεντινής και η παρουσία του ήταν αρκετή για να οδηγήσει τη χώρα του σε μια φιλική νίκη επί της «αιώνιας» αντιπάλου Βραζιλίας σε αναμέτρηση που έγινε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. 

Η ομάδα του Τιτέ, που έπαιξε με βασικούς, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10' με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι όμως που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Στο 13' ο Μέσι κινήθηκε από δεξιά, έπεσε στο έδαφος έπειτα από επαφή με τον Αλεξ Σάντρο και κέρδισε πέναλτι. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και παρότι ο Αλισον απέκρουσε την εκτέλεσή του, στην επαναφορά κινήθηκε πιο γρήγορα και σκόραρε το 1-0 που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι τέλους για την Αργεντινή παρά τις προσπάθειες των Βραζιλιάνων.

 

Βραζιλία (Τιτέ): Αλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιλιτάο, Αλεξ Σάντρο (64' Λόντι), Καζεμίρο (86' Γουέσλεϊ), Αρτούρ (55' Φαμπίνιο), Πακετά (46' Κουτίνιο), Γουίλιαν (71' Ροντρίγκο), Γκαμπριέλ Ζεσούς (71' Ρισάρλισον), Φιρμίνο.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αντράντα, Ταλιαφίκο, Οταμέντι, Πετσέλα, Φόιθ, Λεάντρο Παρέδες (83' Ροδρίγες), Λο Σέλσο (59' Ακούνια), Ντε Πάουλ (90' Ντομίνγκες), Οκάμπος (74' Γκονσάλες), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (88' Αλάριο).

Εθνική ΑργεντινήςποδόσφαιροΕθνική ΒραζιλίαςΛιονέλ Μέσι