Αθλητισμός|01.12.2018 15:40

Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Κώστας Γουλής

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο παιχνίδι «φωτιά» με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή (που θα «πετάξει» το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη) και τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Εμάνουελ Ινσούα που ξεπέρασαν σε μεγάλο βαθμό τους τραυματισμούς τους σε πλευρά και γόνατο αντίστοιχα και θα είναι διαθέσιμοι. Ο αρχηγός των «πράσινων» νιώθει ακόμα μικροενοχλήσεις στα πλευρά του και είναι πιθανό πριν από το παιχνίδι, να κάνει και ένεση για να αγωνιστεί κανονικά.

Κάτω απ’ τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού, επιστρέφει έπειτα από 20 μέρες ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος είναι απολύτως καλά μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και θα πάρει φανέλα βασικού, ακόμη κι αν χρειαστεί να φορέσει προστατευτική μάσκα.

Ο Δώνης προσανατολίζεται σε επιστροφή του 4-3-3 με τους Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας, τους Γιόχανσον, Ινσούα στις πτέρυγες και τους Κουρμπέλη, Χρήστο Δώνη, Κάτσε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στα «φτερά» της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, με τον Μακέντα στην κορυφή, ενώ δεν αποκλείεται και η…έκπληξη με παρουσία του Καμπετσή στο πλευρό του Μακέντα και τροποποίηση του συστήματος σε 4-4-2. Σ’ αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ένας εκ των Κάτσε ή Χρήστου Δώνη.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Kότσαρη, Διούδη, Τζανδάρη, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, Κουρμπέλη, Πούγγουρα, Γιόχανσον, Ινσούα, Παντελάκη, Χατζηθεοδωρίδη, Κάτσε, Μπουζούκη, Στάικο, Χρ. Δώνης, Καμπετσή, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Χατζηγιοβάνη. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Μουνιέ και ο ανέτοιμος Κουλιμπαλί.

ΠαναθηναϊκόςΔημήτρης Κουρμπέλης