Αθλητισμός|25.12.2019 13:25

Πανδαισία Μέσι: Τα 50 γκολ του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη σε ένα video

Newsroom

Αλλη μια ονειρεμένη σεζόν, άλλη μια χρονιά γεμάτη γκολ, άλλη μια ποδοσφαιρική πανδαισία από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος από τη στιγμή που εμφανίστηκε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη προσφέρει απλόχερα μοναδικό θέαμα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε το 2019 έχοντας πετύχει 50 γκολ! Επίτευγμα εκπληκτικό καθώς κανείς άλλος παίκτης στον κόσμο δεν κατάφερε κάτι ανάλογο για το έτος που φεύγει. Σε μεγάλο βαθμό αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να κατακτήσει και την έκτη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του πέρα από το ισπανικό πρωτάθλημα...

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι το γεγονός πως ο Μέσι έφτασε ή ξεπέρασε τα 50 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος για ένατη φορά την τελευταία δεκαετία με αποκορύφωμα τα 91 γκολ του 2012 που μοιάζει (και είναι κάτι εξωπραγματικό που δύσκολα θα επαναληφθεί). Ακόμη και την... κακή χρονιά (2013) πάντως που ο Μέσι δεν τα κατάφερε να πιάσει τα 50, έφτασε μέχρι τα 43.

Συνολικά στην καριέρα του ο Αργεντινός έχει σκοράρει με την Μπαρτσελόνα και την Εθνική Αργεντινής σε όλες τις διοργανώσεις 704 γκολ σε 866 αγώνες. Απλά... εξωγήινος!

Απολαύστε εδώ τα 50 γκολ του Μέσι το 2019

La LigaγκολΕθνική ΑργεντινήςChampions LeagueΛιονέλ ΜέσιποδόσφαιροΜπαρτσελόνα