Αθλητισμός | 03.12.2018 12:45

Κονέ: «Με προσβάλει ο Βιεϊρίνια» - Γ. Σαββίδης: «Πρώην παίκτης ο Κονε»

Newsroom

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Βιεϊρίνια στην εκπομπή «Total Football» και τον Ντέμη Νικολαϊδη προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις και έγιναν αντικείμενο συζήτησης.  Ενας από τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι στην ΑΕΚ δήλωσε θιγμένος από τις ατάκες του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ και σε δηλώσεις του στο ίδιο κανάλι, τόνισε:

«Εμένα με προσβάλλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Ενώ συμπλήρωσε και για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν βαθμούς εκτός γηπέδων, θυμίζοντας τα όσα έκανε ο Ίβιτς στη Λεωφόρο: «Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι της άποψης να τιμωρείται η ομάδα».

Οι κουβέντες του Κονέ προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Γιώργη Σαββίδη, μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος απάντησε και στα σχόλια οπαδών του «Δικεφάλου» που εξέφραζαν ενστάσεις για την πολιτική του καναλιού απέναντι στην ομάδα τους.  «Μην ξεχνάτε πως δεν είναι το PAOK TV. O Κονέ είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής, αυτό είναι ο θρίαμβος του, αφήστε τον να μιλήσει για λίγο», είπε απαντώντας σε οπαδούς και συνέχισε: «Όσο περισσότερο μιλούν γι’ αυτό το… θεματάκι, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι τον πόνο τους».

Ο Γ. Σαββίδης ήταν απόλυτος απαντώντας σε σχόλιο-ερώτηση οπαδού της ΑΕΚ για την άποψη που εξέφρασε η «Θύρα 4», σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί στην Τούμπα η εθνική ομάδα. «Δεν είναι δουλειά σου, τι θέλει και τι όχι ο ΠΑΟΚ. Κοίτα πως θα πληρώσεις τους παίκτες σου και άσε μας εμάς με τα… θέλω μας» ήταν το σχόλιο του Γιώργη Σαββίδη.

ΠΑΟΚΓιώργος ΣαββίδηςΑΕΚΜιχάλης Κονέ