Αθλητισμός|03.12.2018 14:36

Αντίστροφη μέτρηση για Λόπες

Σταύρος Καζαντζόγλου

Η διάγνωση σοκαριστική, δεδομένου πως ο Πορτογάλος μπακ υπέστη ρήξη χιαστού.

Τρεις ημέρες έπειτα (2/10), χειρουργήθηκε από τον Λάκη Νικολάου. «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Έλντερ Λόπες, υποβλήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία σε συνδεσμοπλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο.  

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει την πορεία της αποθεραπείας του για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρου», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Τα πράγματα εξελίσσονται απόλυτα θετικά με την αποθεραπεία του Λόπες. Σήμερα μάλιστα, ο Πορτογάλος πάτησε για πρώτη φορά χορτάρι, κάνοντας και κάποιες ασκήσεις με μπάλα. Βέβαια, για την επαναφορά του στους αγωνιστικούς χώρους, απαιτείται ακόμα μεγάλο διάστημα, τουλάχιστον μετά το πρώτο τρίμηνο του 2019. Αυτός που μπήκε άμεσα σε κανονικό ρυθμό είναι ο Ερικ Μοράν, που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός από το ματς με την Ξάνθη (2/12, 2-0).

ΑΕΚΈλντερ Λόπες