Αθλητισμός|11.01.2020 22:17

Super League 1: Με «buzzer beater» του Γιακουμάκη, ο Ατρόμητος πήρε «τρίποντο» που τον στέλνει στην εξάδα

Newsroom

Όσα δε φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει τη στιγμή, και συγκεκριμένα η τελευταία φάση μιας αναμέτρησης, καθώς σε αυτή - με το χρονόμετρο να έχει φτάσει στο 94' – ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ - «τρίποντο» και πήρε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό. Σκόρερ για τους Περιστεριώτες ο Πέτρος Γιακουμάκης, ο οποίος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκο Γκάλο έγραψε το τελικό 0-1.

Για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αυτή η νίκη τη φέρνει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν στην πρώτη εξάδα, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να «μαζέψει» την απόστασή του από την 12η θέση. Η αναμέτρηση, στο σύνολό της, είχε ελάχιστα να προσφέρει, καθώς οι αξιόλογες φάσεις μέχρι αυτή του γκολ του Γιακουμάκη ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά (61′ Ντουάρτε), Σίεστεντ, Γιοβάνοβιτς, Μαρτίνεθ, Τσιγγάρας, Ντάλτσιο (86′ Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78′ Ρομάν), Μιμίτο, Ντίας, Μπαΐροβιτς

Ατρόμητος: Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον (62′ Μπαένα), Χαρίσης, Ούμπιδες (78′ Ανδρούτσος), Μανούσος, Γιακουμάκης, Βέλλιος (46′ Νταβιώτης)

ΠαναιτωλικόςSuper League 1Ατρόμητοςποδόσφαιρο