Αθλητισμός|13.02.2020 09:57

«Πάγωσε» το ΟΑΚΑ: Το τρομακτικό χτύπημα του Δώνη στον Πασχαλάκη!

Newsroom

Το ΟΑΚΑ «πάγωσε» όταν σε μια αντεπίθεση του Παναθηναϊκού στο 56' του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Χρήστος Δώνης είχε μια τρομακτική σύγκρουση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο άσος του «τριφυλλιού» στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα έκανε προβολή, ενώ την ίδια ώρα ο γκολκίπερ του Δικεφάλου βγήκε από το τέρμα με μεγάλη ορμή για να απομακρύνει τον κίνδυνο. Οπως και έκανε, αφού πρόλαβε τον μέσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως με τη δύναμη που κινείτο και με το πόδι τεντωμένο, αρχικά χτύπησε τον Πασχαλάκη με τις τάπες στο χέρι και στο σώμα, ενώ ακολούθησε και πτώση των δύο στο έδαφος με τον Δώνη να πέφτει άθελά του με το γόνατο πάνω στον άτυχο γκολκίπερ.

Ο Ιταλός διαιτητής διέκοψε αμέσως το παιχνίδι και το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ έσπευσε για να περιποιηθεί τον Πασχαλάκη, ενώ από πάνω του βρέθηκε κατευθείαν και ο Δώνης προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι καλά στην υγεία του. Λίγο αργότερα ο διεθνής γκολκίπερ σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, έχοντας σημάδια στο σώμα και στο χέρι αλλά και μια σκισμένη φανέλα!

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Πασχαλάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο Δώνη, ενώ τόνισε ότι αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. «Αισθάνομαι φανταστικά λόγω της πρόκρισης. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Άπλωσε το πόδι του και με έσκισε, χωρίς να το θέλει όμως. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να υπάρχει μαχητικότητα στο παιχνίδι. Καλά έκανε ο Χρήστος και μπήκε με δύναμη στη φάση. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Ήθελα απλά να διώξω την μπάλα. Ο Χρήστος είναι εξαιρετικό παιδί. Μιλήσαμε και μετά το ματς. Πραγματικά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φάση που πάγωσε το ΟΑΚΑ:

Αλέξανδρος ΠασχαλάκηςΧρήστος ΔώνηςΠαναθηναϊκόςΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚ