Αθλητισμός | 07.12.2018 09:03

Ολυμπιακός: Προχωράει του Σοριάνο, δεν ξεχνούν τον Μπεργκ

Newsroom

Στόχος είναι το νέο απόκτημα που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή να βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να μπει στο κόλπο της ενδεκάδας με το... καλημέρα του 2019. Να θυμίσουμε ότι η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου είναι προγραμματισμένη για τις 23/12, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται τη Λάρισα.

Στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» διαβάσατε πρώτοι απ’ όλους για τις ματιές προς τον Μάρκους Μπεργκ, με δεδομένο τον υψηλό βαθμό δυσκολίας από τη στιγμή που ο διεθνής Σουηδός στράικερ δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και πρόκειται να εισπράξει έως τότε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Μόλις χθες σας ενημερώσαμε και για τη λίστα με περιπτώσεις νέων... Κοβάσεβιτς που εξετάζουν στα γραφεία του συλλόγου. Αναφέραμε -πλην της γνωστής περίπτωσης του Σολδάδο της Φενέρ- και τους Σοριάνο, Γιορέντε, Νεγκρέδο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζόναταν Σοριάνο, ο οποίος μετράει ως τώρα 245 γκολ σε 351 επίσημα παιχνίδια και κυκλοφορεί ελεύθερος, από τη στιγμή που η συνεργασία του με την κινεζική Γκουάν ολοκληρώθηκε (σ.σ.: τυπικά έχει δέσμευση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά αγωνιστικά δεν έχει άλλη υποχρέωση), έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο. Πρόκειται για έναν πολύ ικανό και έμπειρο φορ, με τεράστια ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως προκύπτει και από τους αριθμούς που διαβάσατε, ενώ και το κασέ του, παρότι υψηλό, δεν είναι απαγορευτικό.

Τι ζητάει

Οι απαιτήσεις του για ετήσια αμοιβή, ωστόσο, φτάνουν και ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ κάτι λιγότερο από 1 εκατ. φέρεται να ζητά για το δεύτερο μισό της φετινής περιόδου. Νεότερες πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι έχει μπει στο συρτάρι και η περίπτωση του Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο) Φακούντο Φερέιρα (27), ο οποίος έριξε άγκυρα στη Λισαβόνα το καλοκαίρι από τη Σαχτάρ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρει θέση και ρόλο στην ενδεκάδα (7 ματς, ένα γκολ).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μαντί Καμαρά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει, δύσκολα θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (Κυριακή, 15.30).

Μάρκους ΜπεργκΟλυμπιακός