Αθλητισμός|02.03.2020 18:13

Κοροναϊός: Ελεγχος ταυτότητας στο Γιουβέντους-Μίλαν και απαγόρευση εισόδου!

Newsroom

Μολονότι ο κοροναϊός έχει πλήξει σοβαρά την Ιταλία και παρά το γεγονός ότι αρκετά παιχνίδια της Serie A αναβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (μεταξύ των οποίων και το μεγάλο ντέρμπι της Ιντερ με τη Γιουβέντους στο Μιλάνο), η ιταλική κυβέρνηση άναψε πράσινο προκειμένου να διεξαχθεί παρουσία κόσμου η ρεβάνς του Κυπέλλου μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν στο Τορίνο (4/3, 21.45). Ωστόσο, είναι πρωτοφανές το γεγονός πως για πρώτη φορά στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου υπάρχει απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε φιλάθλους από τις περιοχές που έχει πλήξει ο κοροναϊός.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Γιουβέντους «οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για όλους τους φιλάθλους εκτός από εκείνους που κατοικούν στις εξής περιφέρειες: Λομβαρδία, Εμίλια Ρομάνια, Βένετο αλλά και στις επαρχίες του Πέζαρο, του Ούρμπινο και της Σαβόνα». Μάλιστα όπως τονίζεται κατά τον έλεγχο πριν από την είσοδο στο γήπεδο, όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν ταυτότητα ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο με το οποίο θα πιστοποιείται ο τόπος κατοικίας τους!

«Σε περίπτωση αμφιβολίας θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνεται ότι οι θύρες θα ανοίξουν νωρίτερα προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδο.

ΜίλανΚορονοϊόςSerie AΓιουβέντους