Αθλητισμός|28.03.2020 11:50

Το κλάμα και η συγκίνηση του Κλοπ: Το βίντεο που τον έκανε να λυγίσει

Newsroom

Λίγες ημέρες πριν ένα βίντεο που έδειχνε νοσηλευτές σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας να τραγουδούν απευθυνόμενοι προς τους συναδέλφους τους  γιατρούς το λατρεμένο «Υou'll never walk alone» των φίλων της Λίβερπουλ  έγινε viral. Το συγκεκριμένο περιστατικό (κι ενώ μαίνεται η «μάχη» κατά του κορονοϊού),συγκίνησε τον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούγκερν Κλοπ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του δήλωσε: «Μου έστειλαν ένα βίντεο ανθρώπων σε κλινική εντατικής θεραπείας στο οποίο τραγουδούσαν το «Υou'll never walk alone».

Μόλις το είδα άρχισα να κλαίω, οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με απίστευτη διάθεση και πνεύμα. Οι γιατροί έχουν μάθει να βοηθούν καθημερινά τον κόσμο. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, γιατί συνήθως εμείς δίνουμε σημασία στα δικά μας προβλήματα. Εκείνοι κάνουν καθημερινά την δουλειά τους και εκθέτουν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι ή ανήμποροι. Δεν θα μπορούσα να τους θαυμάζω και να τους σέβομαι περισσότερο».

Σε άλλο σημείο είπε: «Πρέπει να κάνουμε το σωστό και να μείνουμε στα σπίτια μας για όσο καιρό χρειαστεί και θα έρθει η στιγμή που θα παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν μπορώ να περιμένω, αλλά ακόμη και εγώ πρέπει να είμαι πειθαρχημένος και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ».

T
T

Γιούργκεν ΚλοπΛίβερπουλΚορονοϊόςποδόσφαιρο