Νέος προπονητής του Άρη ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είχε την τελική συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη, όπου συμφωνήθηκε να συνεργαστούν.
Ο Εβρίτης κόουτς πιάνει άμεσα δουλειά και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο απέναντι στον Πανσερραϊκό, την Κυριακή (15/12) 15:30.
Μετά το διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο, αρχικά η διοίκηση του Άρη στράφηκε προς τον Ολλανδό πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν 'τ Σχιπ. Ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία με αποτέλεσμα να γίνει στροφή προς τον Ουζουνίδη, o οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το 2019 και το πέρασμά του απ' την ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Πλατανιάς, η Ξάνθη, ο Εργοτέλης, ο Ηρακλής και η ΑΕΛ.
Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο εξωτερικό: στη Ρουμανία με την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα, στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Φαϊζάλι και στο Ιράν με την Γκολ Γκοχάλ Σιρζάν.
Έκρηξη βόμβας στην Hellenic Train: «Νεοτρομοκρατική» οργάνωση βλέπουν οι Αρχές – To προφίλ των δραστών και το σχέδιο διαφυγής
Σοβαρό επεισόδιο στη Λέσβο: Πυροβολισμοί από τουρκικό σκάφος κατά τη διάρκεια ελέγχου του Λιμενικού
Βενζίνη στην Εθνική Οδό ή στην πόλη; Τι συμφέρει
Απόψε θα δούμε το ροζ φεγγάρι - Πώς πήρε το όνομα του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr