Αναμειγνύετε το αγγούρι με το αβοκάντο, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτετε ανακατεύοντας συνεχώς 4 φλιτζάνια του τσαγιού κρύο νερό, το ξίδι και λίγο αλάτι. Πολτοποιείτε το μείγμα στο μπλέντερ.
Χτυπάτε το λάδι μαζί με τον ντοματοχυμό και το ταμπάσκο μέχρι να ανακατευθούν τα υλικά και να ομογενοποιηθούν. Ανακατεύετε τα δύο μείγματα μέσα στο μπολ και το σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη.
Αφήνετε τη σούπα στο ψυγείο μέχρι να γίνει πολύ δροσερή. Την ανακατεύετε ελαφρώς λίγο πριν τη σερβίρετε. Τη γαρνίρετε με αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά και βασιλικό.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
20'
4
Υλικά
2 μέτρια αβοκάντο ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κυβάκια
ο χυμός 1 λεμονιού
2 μέτρια αγγούρια ξεφλουδισμένα και κομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μέτρια πράσινη πιπεριά καθαρισμένη και κομμένη
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ντοματοχυμό ελαφρά συμπυκνωμένο
1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ξίδι από λευκό κρασί
6-7 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λίγες σταγόνες ταμπάσκο
4 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά και βασιλικό ψιλοκομμένα για το γαρνίρισμα