Ζεσταίνετε το βούτυρο μαζί με το ηλιέλαιο και ροδίζετε το κρέας. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τα καρότα και τα σοτάρετε για λίγα λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και τη γούστερ σος και βράζετε 6'-7' σε δυνατή φωτιά.
Κατόπιν χαμηλώνετε τη φωτιά προσθέτετε τα βερίκοκα και το μέλι και σιγοβράζετε περίπου για 1 ώρα.
Πολοτοποιείτε τα καρότα και τα μίσα βερίκοκα στο μπλέντερ και προσθέτετε τον πολτό στη σάλτσα του φαγητού, μαζί με το γιαούρτι ή την κρέμα γάλακτος (προαιρετικά) και το αλατοπίπερο.
Βράζετε για 3'-5' και σερβίρετε το ρολό κομμένο σε φέτες μαζί με τα απολτοποίητα βερίκοκα και τη σάλτσα του. Συνοδεύετε με ρύζι ή πατάτες.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
70'
6
Υλικά
χοιρινό: 1 1/2 κιλό ολόκληρο κομμάτι σε διχτάκι
κρεμμύδια: 2 κομμένα σε ροδέλες
αποξηραμένα βερίκοκα: 25
λευκό ξηρό κρασί: 300 ml
γούστερ σος: 2 κουταλιές της σούπας
βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας
ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας
καρότα: 2 κομμένα σε ροδέλες
μέλι: 1 κουταλιά της σούπας
κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι στραγγιστό: 3-4 κουταλιές (προαιρετικά)