Φιλέτο με πράσινο πιπέρι και σάλτσα μπλε τυριού
Εκτέλεση
- Τρίβετε το μισό πιπέρι και αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα. Ζεσταίνετε τη μία κουταλιά βούτυρο και τηγανίζετε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές (5-8΄ από κάθε πλευρά, ανάλογα με το γούστο σας).
- Βγάζετε τα φιλέτα από το τηγάνι και ρίχνετε το υπόλοιπο πράσινο πιπέρι σε κόκκους, τη γούστερ σος (προαιρετικά), την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ ή το blue cheese. Ανακατεύετε δένοντας τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά.
- Σερβίρετε τα πιπεράτα φιλέτα με τη σάλτσα τους με πατάτες πατάτες γκρατινές φρέσκια πράσινη σαλάτα ή λαχανικά σοτέ.
Tip. Αν θέλετε να φτιάξετε πατάτες γκρατινέ, θα βρείτε τη συνταγή τους πατώντας εδώ.