Τεχνολογία|19.08.2024 12:21

Καμάλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ μετατράπηκαν σε… ερωτευμένο ζευγάρι με τη βοήθεια του ΑΙ

Newsroom

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των αμερικανικών εκλογών.

Χρήστης του Twitter προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να φέρει τους δύο υποψήφιος πιο κοντά, απεικονίζοντας τους σαν ερωτευμένο ζευγάρι.

Στο βίντεο φαίνονται να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου καθώς περπατούν κατά μήκος της παραλίας. Σε άλλο στιγμιότυπο ανταλλάσουν ένα τρυφερό φιλί μπροστά από το οβάλ γραφείο, το οποίο και οι δύο διεκδικούν.Σε τρίτο στιγμιότυπο ο υποψήφιος των ο Τραμπ χαϊδεύει την κοιλιά της Χάρις που είναι έγκυος στο παιδί του.

 

Βέβαια, να σημειωθεί ότι οι εικόνες τους δεν είναι και τόσο πειστικές και οι δύο παραπέμπουν περισσότερο σε σταρ του Χόλιγουντ παρά σε πολιτικούς που διανύουν την 6η και την 8η δεκαετία της ζωής τους. 

Η παραίτηση του Τζο Μπαίντεν έφερε τα πάνω κάτω τις μετατρέποντας τις προεδρικές εκλογές από περίπατο για τον Ντόναλντ Τραμπ σε κούρσα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Χάρις βρίσκεται μπροστά με προβάδισμα 3-6 μονάδων.

ΗΠΑΚάμαλα ΧάριςΝτόναλντ Τραμπειδήσεις τώραΤζο Μπάιντεν