Τηλεόραση | 19.05.2020 16:11

Μάρκος Σεφερλής: Το νέο πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 - Βασισμένο σε μεξικάνικο ριάλιτι

Newsroom

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/5) ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, σε μία κοινή συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψαν πολλά. Ξεκινώντας τη συζήτηση σχολίασαν όπως είναι φυσικό το πώς βίωσαν την καραντίνα λόγω κορονοϊού, με την Έλενα Τσαβαλιά να σημειώνει:

«Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις. Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ». Για το ίδιο θέμα ο Μάρκος Σεφερλής, δήλωσε πως έγραφε ασταμάτητα, αλλά και ότι πέρασε χρόνο με τον γιο του.

Κατόπιν το ζευγάρι αποκάλυψε πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα γελώντας. Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν.

Αναφορικά με τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, ένα πρότζεκτ τελείως διαφορετικό, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση: «Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 -το ανακοινώνω πρώτη φορά- από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούριο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο. Πολύ διαφορετικό και θα αρέσει στον κόσμο. Δεν έχει ξαναγίνει. Πιστεύω θα αγαπηθεί πάρα πολύ» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1 συζητήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» όπου η παρουσιάστρια μίλησε για αυτό το νέο πρότζεκτ του κωμικού ηθοποιού, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες: «Η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή είναι ένα μεξικάνικο αντίστοιχο πρότζεκτ, ένα σίριαλ ριάλιτι. Βλέπουμε τη ζωή ενός πολύ γνωστού κωμικού στη δουλειά, στο θέατρο και στο σπίτι. Θα παίζει και η Ελένη και ο Χάρης. Δεν θα είναι η ζωή του Μάρκου, είναι ένας ρόλος, αλλά μοιάζει με την καθημερινότητα του Μάρκου».

Μάρκος ΣεφερλήςΈλενα ΤσαβαλιάΑΝΤ1