Τηλεόραση | 17.06.2020 16:15

ΜasterChef – Σταύρος Βαρθαλίτης: «Στα Aνω Λιόσια το έπαθλο με Datsun και μπαλωθιές»

Newsroom

Το δίδυμο των φιναλίστ του φετινού «MasterChef 4», έχει φέρει αντιπάλους τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου -τον πρώτο Κύπριο διαγωνιζόμενο που φτάνει στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής. Από τα πρώτα επεισόδια του «MasterChef» ο νεαρός μάγειρας Σταύρος Βαρθαλίτης, που θέλει να αποκτήσει δικό του κανάλι μαγειρικής, πάλευε για το καλύτερο και πάσχιζε για το μεγάλο έπαθλο. Δύο φορές ανέλαβε χρέη αρχηγού, δύο φορές ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ μόνο μία φορά κέρδισε το mystery box. Επιπλέον, είδε τα πιάτα του τρεις φορές να επιλέγονται από τους κριτές, χωρίς όμως τελικά να κερδίζει την πρώτη θέση στα γούστα τους.

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Προβληματισμένοι οι κριτές με τα πιάτα Σταυρή-Σταύρου

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό ήρθε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε πει ότι σκοπεύει μέσα από το MasterChef να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Τα spoilers επιμένουν ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Ο Βαρθαλίτης έχει αυτοπεποίθηση και στο χθεσινοβραδινό MasterChef σχολίασε με χιούμορ κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας του τελικού: «Στα Άνω Λιόσια θα σηκωθεί φέτος το έπαθλο με Datsun και μπαλωθιές». Ενώ στο flashback video εκτός από τα πειράγματα των πρώην συμπαικτών του, ξαναείδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που τον είχε συγκρίνει στην πρώτη audition πριν από μήνες με τον «Αγάπη μόνο» και τον Σταύρο, με το γνωστό του χιούμορ να φιλάει τα μπράτσα του, απαντώντας: «Μαγειρική μόνο!».

Ο Τζον στη «Φωλιά των Κουκου» δίνει τη δική του πρόβλεψη για τον τελικό του MasterChef και επιλέγει ανάμεσα στους δυο φίλους του, τον μεγάλο νικητή, λέγοντας ότι θέλει να κερδίσει ο Σταυρής.

Η φιναλίστ του περσινού Masterchef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, σχολίασε τον ημιτελικό μεταξύ Σταύρου και Σταυρή στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Σταυρής ΓεωργίουΣταύρος ΒαρθαλίτηςMasterChef 2020τελικός MasterChefMasterChef