Τηλεόραση | 20.06.2020 13:33

Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Νέστορας απαιτεί δικαιοσύνη από τον Κυπραίο για τον φόνο του γιου του

Newsroom

Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Νέστορα στις «Αγριες µέλισσες», μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατή» για όλα όσα πρόκειται να δούμε στα τελευταία επεισόδια για τη φετινή σεζόν. «Ο ρόλος του Νέστορα έχει προεκτάσεις και βάθος. Θέλει να εκφράσει τα πατρικά του αισθήματα και προκύπτει αυτή η σχέση του με τον Θωμά και εκείνος ανταποκρίνεται, τον βλέπει σαν πατέρα. Έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μια πολύ ουσιαστική και ιδιαίτερη σχέση. Και είναι δολοφόνος του γιου του» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Εγώ εμβαθύνω στο ρόλο και λέω ότι ο Νέστορας δεν θέλει να εκδικηθεί κάποιον που σκότωσε τον γιο του και τον φίλο του. Νιώθει τον πόνο όλων των ανθρώπων, πατεράδων και μανάδων, που έδωσαν το αίμα τους για μια πατρίδα, για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς κατακτητές. Ο Θωμάς υπήρξε προδότης, με την προτροπή του Γερμανού φασίστα κατακτητή. Αισθάνεται ο Νέστορας ότι πρέπει όπως και η κοινωνία – είναι απαίτηση της να αποκαλύπτει και να τιμωρεί τους προδότες. Η κοινωνία ξέρει ότι ανιδιοτελείς συνάνθρωποι πάλεψαν για πανανθρώπινα ιδανικά και δεν είναι στη ζωή και κάποιοι που πρόδωσαν παρέμειναν ζώντας πλουσιοπάροχα. Κι εδώ η ιστορία μας είναι επίκαιρη. Γι’ αυτό και συγκινεί ακόμα και σήμερα».

Διαβάστε ακόμα: Άγριες μέλισσες - Δανάη Λουκάκη: Αποκάλυψη για το μέλλον της τηλεοπτικής «Παγώνας»

T
T

Ο Νέστορας μοιράζεται με την Ανέτ τις υποψίες του για τον Κυπραίο

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Αγριες µέλισσες» στα προσεχή επεισόδια. Την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, η Ελένη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της, παρά τη δικαστική απόφαση. Ο Κυπραίος είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να επισπεύσει τη δημοσίευση της έκθεσης, βλέποντας πως και η Ασημίνα αγωνιά για το αποτέλεσμα. Ο Μελέτης προχωράει το σχέδιό του και μαζί με την Πηνελόπη ετοιμάζονται να κλεφτούν. Θα προλάβουν να φύγουν πριν ανακαλύψουν την κλοπή των χρημάτων στο σπίτι των Σεβαστών; Η Θεοδοσία, έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή. Ο Δούκας εκβιάζει τον Τόλλια για να στηρίξει και πάλι το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης και τα συμφέροντά του, στην περιοχή. 

Η Δρόσω συνεχίζει να αρνείται την πρόταση γάμου του Ιορδάνη, όμως, εκείνος επιμένει και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα όταν η Ελένη της πει ότι η Δρόσω έχει την ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή της και πως το παιδί της μπορεί να έχει πατέρα; Ο Νέστορας μοιράζεται με την Ανέτ τις υποψίες του για τον Κυπραίο. Η Ανέτ δεν είναι σίγουρη για τα στοιχεία που της παρουσιάζει αλλά δεν μπορεί να τον βοηθήσει περισσότερο καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι, με τον Μελέτη. Ο Κυπραίος, όμως, ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός.

T

Το μίνι φινάλε και οι μεγάλες ανατροπές της επόμενης σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», φέτος θα γίνει ένα μίνι φινάλε των «Αγριων Μελισσών» και το κανονικό τέλος του πρώτου κύκλου θα γίνει την επόμενη σεζόν – ίσως και προς το τέλος του 2020. Εν συνεχεία θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος που θα μεταφέρει την πλοκή πέντε χρόνια αργότερα. Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν αποχωρεί μέχρι την κανονική ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου από τη σειρά. Θα συμμετάσχει, δηλαδή, στο σύνολο των αρχικών 150 επεισοδίων.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΑΝΤ1, η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και οι συνεργάτες της δεν έχουν ακόμη αποφασίσει τι θα πράξουν στο φινάλε των 150 επεισοδίων σχετικά με τις πλοκές και τους χαρακτήρες της σειράς. Μάλιστα, κάποιες από τις ιστορίες που είχαν ήδη γραφτεί ενδέχεται να διαφοροποιηθούν με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού. 

T
Άγριες μέλισσεςΓιάννης ΣτάνκογλουΑΝΤ1Παύλος Ορκόπουλος