Τηλεόραση|15.09.2020 12:44

Τάκης Ζαχαράτος για Ρουβά: «Γελάω με τον Σάκη, δεν νομίζω ότι κάνει για όλα»

Newsroom

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε ο Τάκης Ζαχαράτος και σχολίασε τον Σάκη Ρουβά, το Big Brother και τον Παναγιώτη Βασιλάκο του The Bachelor. Ο γνωστός showman σχολίασε πως, κατά τη γνώμη του, ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορεί να κάνει τόσα πράγματα και να είναι καλός σε όλα. Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε: «...αυτό το τύπου Ρουβά που «τα κάνω όλα και συμφέρω», καλά γελάω πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά το Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Ο Ρουβάς κάνει 800 πράγματα... να βγω και παρουσιαστής, να βγω και κριτής, να κάνω και διαφήμιση, να βγω και στο Ηρώδειο, να γίνω και αγρότης, ώπα φίλε ζαλιστήκαμε. Οι ξένοι περφόρμερς ανταποκρίνονται με περισσότερο ταλέντο στον διαφορετικό τομέα, ο Σάκης δεν κάνει για όλα».

Για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τα τηλεοπτικά δρώμενα ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Είναι απώλεια ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στην τηλεόραση. Αν έκλεισε ο κύκλος που δεν το πιστεύω, έκλεισε πιο όμορφη, πιο πλούσια, πιο νέα, πιο πετυχημένη και χίλια μπράβο».

T

Αναφορικά με το Big Brother, το Bachelor και το GNTM, είπε: «Είδα λίγο Big Brother και εκνευρίστηκα με αυτό που έγινε, για μένα δεν βλέπεται! Μετά είδα αυτό το Bachelor που μου φάνηκε τόσο αστείο που αυτός ο τύπος είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ο ίδιος η γκόμενά του. Αγαπώ το GNTM πάρα πολύ. Η Βίκυ Καγιά μου είχε ζητήσει στο GNTM να διδάξω στα μοντέλα μερικές εκφράσεις αυτό θα μπορούσα να το κάνω».

Δείτε τη συνέντευξη:

Τον Σάκη Ρουβά σατιρίζει ο Τάκης Ζαχαράτος στην παράστασή του στο Άλσος λέγοντας μεταξύ άλλων: «Και θέλω να ρωτήσω την κυρία Μενδώνη ευθέως: Κυρία Μενδώνη άξιος χορευταράς ο Ρουβάς στις πίστες, δεν το συζητώ. Αλλά πείτε μου σας παρακαλώ πολύ κάτι. Δεν θα μπορούσε να είναι ας πούμε στη θέση αυτή κάποιος από τους Ολυμπιονίκες που “μάτωσαν” τη ψυχή τους για να φέρουν τα χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα; Όταν λέμε πολιτισμό… Όπως ας πούμε η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Γιαννιώτης και τόσοι άλλοι».

Τάκης ΖαχαράτοςΣάκης Ρουβάς