Τηλεόραση | 19.10.2020 11:59

Έφη Σαρρή για J2US: Ξεκαθαρίζει γιατί ήταν τόσο διαχυτική με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη«Just The 2 Of Us» στο Open TV το βράδυ του Σαββάτου (17/10). Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του την ίδια παρέα με μοναδική χημεία - τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή - έκανε τη μεγάλη του επιστροφή! Πρόσωπο έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους

Διαβάστε ακόμα: J2US: Έφη Σαρρή, Νατάσα Καλογρίδη και όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε στο πιο εντυπωσιακό stage της ελληνικής τηλεόρασης, 14 απίστευτα ζευγάρια. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της βραδιάς ήταν η Έφη Σαρρή και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η Έφη Σαρρή, που θα ήταν ζευγάρι με την Πηγή Δεβετζή, η οποία νόσησε με κορονοϊό, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το J2US. 

Η Έφη Σαρρή συνδέθηκε με την εκπομπή με φόντο την πισίνα του σπιτιού της και αναφέρθηκε στην εμφάνισή της στο σόου λέγοντας ότι δεν είχαν κάνει καμία πρόβα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ σημείωσε ότι δεν της άρεσε το φόρεμά της και είχε υπερένταση και πολλή ενέργεια λόγω του καφέ που ήπιε στα backstage. Δείτε όλα όσα συζητήθηκαν στο «Ευτυχείτε».

Δείτε την εμφάνισή τους στο «Just The 2 Of Us»: 

Τρύφωνας ΣαμαράςJ2USOpen TVΈφη ΣαρρήΝίκος Κοκλώνης