Τηλεόραση | 26.11.2020 12:06

Χάρης Βαρθακούρης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει με την Αντελίνα στον ΣΚΑΪ

Newsroom

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία θ' αναλάβει την παρουσίαση μίας νέας ψυχαγωγικής εκπομπής. Την είδηση είχε αποκαλύψει η Ματίνα Νικολάου, ως «Βάνια» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για το το «Ευτυχείτε», η νέα εκπομπή του σταθμού θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00 με 17:00. Θα έχει πολύ μουσική, gossip και αποστολές στην επαρχία. 

Σημειώνεται ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη αποχαιρέτησε τον Alpha στα τέλη Οκτωβρίου, καθώς η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» δεν πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε διαζύγιο κοινή συναινέσει.

«Έχω ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, αλλά τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι πολλά. Μεταξύ αυτών θα είναι κι αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που η γυναίκα μου πολύ γρήγορα βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη. Απέναντί μας θα έχουμε τη Ναταλία Γερμανού, η οποία είναι φίλη μας. Είναι δυνατός αντίπαλος. Εφόσον συμφωνήσω και γίνει τελικά αυτή η εκπομπή, σκοπεύω να μην πάω σε μία από τις δικές μας και να πάω καλεσμένος στη Ναταλία» ανέφερε, αρχικά, ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα της εκπομπής του OPEN και στη συνέχεια μίλησε για το νέο μουσικό παιχνίδι που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ με τίτλο «Masked Singer». «Με τέτοιο κρύο που έχει πολλά πράγματα παγώνουν. Θα συζητήσω για όλα στο ραντεβού με τον σταθμό».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Χάρης Βαρθακούρης τόνισε για την «κόντρα» του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία. Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει την τελευταία λέξη. Και του την παραχωρώ».

ΣΚΑΪΑντελίνα ΒαρθακούρηΧάρης Βαρθακούρης