Τηλεόραση|21.12.2020 13:11

Διονύσης Σχοινάς: Έτσι σχολίασε τη σκηνή ζηλοτυπίας ανάμεσα σε Γαρμπή και Βανδή

Newsroom

Τον εντυπωσιακό προημιτελικό του J2US παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου (19/12) με καλεσμένη ζωντανά στη σκηνή, τη μοναδική Καίτη Γαρμπή σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 80’s. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, διαχρονικά λαϊκά, και όχι μόνο, τραγούδια και απογείωσε τη βραδιά, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει τόσα χρόνια. Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια τραγούδησε την επιτυχία «Επιτέλους» σε ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή, και η κριτής του J2US αποκάλυψε και μια άγνωστη αστεία ιστορία που είχε συμβεί σε συνεργασία τους το 1993.

Διαβάστε ακόμα: Καίτη Γαρμπή - Δέσποινα Βανδή: Το εκρηκτικό ντουέτο στο J2US και η σκηνή ζηλοτυπίας για τον Σχοινά

«Ήμασταν στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε "Μα που είναι η Καίτη;". Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει "Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;"» θυμήθηκε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή!

Αυτό το περιστατικό σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Διονύσης Σχοινάς: «Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δε τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη γκουίντα και με φίλαγε πάντα. Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και το χαβαλέ αυτό παρά στη ζήλεια»!

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας και του lockdown, φέρνουν τη μουσική στα σπίτια μας και θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε ένα μοναδικό δίωρο online performance με solo ερμηνείες και ντουέτα, live από τον εντυπωσιακό χώρο του «Estate». «Εκρηκτικό» δίδυμο στη σκηνή και στη ζωή, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στις οθόνες μας, σε ένα παγκόσμιο live streaming που θα μας συνεπάρει! Για όσους προμηθευτούν VIP εισιτήριο, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς επιφυλάσσουν ένα pre-show έκπληξη, που θα περιλαμβάνει sound-check experience και interaction μαζί τους. 

Δέσποινα ΒανδήΔιονύσης ΣχοινάςJ2USΚαίτη Γαρμπή