Τηλεόραση | 25.01.2021 16:07

Survivor 4: Άλλαξε η ψηφοφορία λόγω της Σαλαγκούδη - Έρχεται η ατομική ασυλία

Newsroom

Οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται με την κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Γιώργο Κοψιδά και τον Περικλή Κονδυλάτο στο «Survivor 4» να μην ηρεμεί. Ο Περικλής Κονδυλάτος αφού τσακώθηκε με τον Τριαντάφυλλο πέρασε στον επόμενο παίκτη που από ότι βλέπουμε απεχθάνεται στο ριάλιτι και αυτός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς. Η συσπείρωση για την Ανθή Σαλαγκούδη και η ανακήρυξή της σε δημοφιλέστερη παίκτρια έφερε αλλαγές στο σύστημα ψηφοφορίας 

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Το μοιραίο λάθος του Κοψιδά - Σφοδρή επίθεση Τριαντάφυλλου στον Κονδυλάτο

Η απόφαση του Κοψιδά να μπει στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής (24/1), αν και δεν είχε φέρει καμία νίκη στην ομάδα έκανε τον Περικλή έξαλλο. «Κάναμε καλό σκορ, αλλά δεν πετύχαμε τη νίκη. Έγινε μια ψηφοφορία-φιάσκο γιατί ο τρόπος ήταν άνισος. Κάποιοι παίζουν με εγωιστικά κριτήρια για να τονίζουν την έννοια του αρχηγού. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού το ότι χάσαμε. Λυπάμαι πολύ. Είναι πολύ σοβαρό, θέλαμε να βάλουμε να κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας φέρνει τους«Μπλε» και τους «Κόκκινους» αντιμέτωπους στον στίβο σε μία μάχη που κανείς δεν θέλει να χάσει! Η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται στο Συμβούλιο καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 25/1 με καλεσμένο τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό αλλάζει το σύστημα της ψηφοφορίας μετά από τις διαμαρτυρίες του κοινού για την Ανθή Σαλαγκούδη. Οι τηλεθεατές πλέον θα ψηφίζουν μόνο τους υποψήφιους για αποχώρηση. Σύμφωνα με την εκπομπή «LoveIt» ο Περικλής Κονδυλάτος μπλέκει σε καβγά και με τον Πάνο Καλλίδη και επανέρχονται τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία. Θα αλλάξουν αγωνιστικά οι παίκτες όταν θα μάχονται αποκλειστικά για τον εαυτό τους; Οι υποψήφιοι αποχώρησης θα προέρχονται από τις διαδικασίες όπως εφαρμόζονται σήμερα όμως το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίζει ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Δύο νέες παίκτριες μπήκαν στο παιχνίδι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, έχει τη δική της επιχείρηση και ασχολείται με το χώρο της μόδας, ενώ της αρέσει αρκετά η γυμναστική. Έχει μεγαλώσει στο Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης και έχει ακόμη δύο αδέρφια, τον Τάσο και τον Γιάννη. Από την άλλη, η Μαριάνθη Κάζδαγλη είναι υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα - Ιταλία και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Οι δύο κοπέλες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στον Άγιο Δομίνικο και περίμεναν το πράσινο φως για να μπουν στο παιχνίδι και να ενισχύσουν τις ομάδες του «Survivor 4».

Γιώργος ΚοψιδάςSurvivorSurvivor 4Περικλής Κονδυλάτος