Τηλεόραση | 06.04.2021 10:52

MasterChef 5: Ο νικητής του mystery box «κάνει παιχνίδι» πριν την αποχώρηση

Newsroom

Δοκιμασία mystery box είδε το τηλεοπτικό κοινό την Δευτέρα (05/4) στο «MasterChef 5» και ο νικητής θα πάρει ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για την επόμενη διαδικασία του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης υποδέχθηκαν τους 10 μάγειρες που μπήκαν στην τελική ευθεία του διαγωνισμού με τα κουτιά της δοκιμασίας του Mystery Box. Κάτω από το κουτί βρίσκονταν 40 υλικά τα οποία το καθένα «μέτραγε» για 3 λεπτά και οι κριτές ήθελαν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο.

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5 spoiler: Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που επιστρέφουν στο ριάλιτι - Ο ένας έκπληξη

«Ο χρόνος που θα έχετε αρχικά θα είναι μηδέν λεπτά. Όσο αφαιρείτε υλικά θα παίρνετε χρόνο», εξήγησαν οι κριτές που έκαναν ο κάθε ένας τη βόλτα του στους πάγκους μαγειρικής για να έχουν άποψη για τον τρόπο που κινήθηκαν οι παίκτες με τα υλικά τους. Οι κριτές θεώρησαν ότι στα πιάτα του Τζαμάλ δεν υπήρχε ισορροπία, ενώ θετικά λόγια ακούστηκαν και για την Ανούς και τη Λία. Μέτριες οι υπόλοιπες προσπάθειες εκτός από τη Μαργαρίτα, που έφτασε απογοητευμένη στους κριτές και μίλησε για κατρακύλα. Ο Παύλος ήταν ο παίκτης που πήρε το μεγάλο πλεονέκτημα το οποίο θα μάθουμε προσεχώς…

Παύλος Χάππιλος: Ποιος είναι ο παίκτης του MasterChef 5

Ο Παύλος είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική. Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική. Άλλωστε, ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή με τόλμη και χιούμορ και δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές του. Ως χημικός αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά. Η μαγειρική για τον Παύλο είναι μια σειρά χημικών αντιδράσεων με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό και ακόμα κι αν η εξίσωση του MasterChef 5 παραμένει άγνωστη, ελπίζει το πείραμα να πετύχει.

Ο Παύλος είχε πάρει Golden Pass από τους τρεις κριτές για να μπει στο παιχνίδι και στις αρχές του διαγωνισμού μιλώντας για τον εαυτό του είχε πει ότι μεγαλώνοντας σαν ομοφυλόφιλος σε μια κλειστή κοινωνία της Κύπρου, ήθελε να ξεφύγει: «Ήμουν ξεροκέφαλος. Το συνειδητοποίησα στα 17 όπου έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς μου, οι οποίοι, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μαμά μου μεγάλωσε χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι ο "γκέι" σε αυτόν τον αιώνα. Στη συνέχεια πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη και στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα, εξηγώντας τους ότι έτσι είμαι και αυτό δεν θα αλλάξει. Τότε ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι».

Στο τρέιλερ της Τρίτης (06/4) βλέπουμε έναν αιφνιδιασμό μεγαλόνων με τους κριτές να ζητούν τρία πιάτα από τους διαγωνιζόμενους που ενθουσιάζονται με την ανακοίνωση του πλεονεκτήματος. Στη μέση της δοκιμασίας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σταματάει τη διαδικασία και τους λέει: «Έχετε πέντε λεπτά να αποφασίσετε αν θέλετε να συμμετάσχετε ή όχι». Μαζί με τους κριτές ο Αθηναγόρας Κωστάκος αξιολογεί τις προσπάθειες των παικτών και δοκιμάζει ένα πάρα πολύ κακό πιάτο. Ποιος παίκτης το έχει μαγειρέψει; Ξαφνική ευτυχία για κάποιους και ξαφνικός θάνατος για έναν υποψήφιο που αποχωρεί από την κουζίνα του «MasterChef 5».

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Το Twitter αποθέωσε τον Παύλο για την εξομολόγησή του - «Σε αγαπά όλη η Ελλάδα»

αποχώρησηMasterChefMasterChef 5Παύλος Χάππιλος