Τηλεόραση | 26.05.2021 20:24

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Οδυσσέας ακυρώνει την έκθεση - Η Μαίρη εκβιάζει τον Μάρκο με ένα υπέρογκο ποσό

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 27 Μαΐου, ο Οδυσσέας τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας κι ακυρώνει την έκθεση. Η Σύνθια τον προειδοποιεί πως αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας του αλλά αυτός είναι αμετάπειστος. Η Ηλιάνα εξομολογείται στον Άκη πως έχει αρχίσει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο κι ο Άκης αποφασίζει να διερευνήσει τι μέρος του λόγου είναι.

Ο Αιμίλιος ενημερώνεται ότι ο Άκης σκέφτεται να τον γυρίσει πίσω στο κανάλι. Ο Μιλτιάδης ξεκινά τη διαδικασία για να δώσει το επίθετό του στον Άλκη. Η Μαίρη εκβιάζει τον Μάρκο με ένα υπέρογκο ποσό, διαφορετικά απειλεί να μιλήσει σε όλους για την κομπίνα που είχαν στήσει. Η Έρση επιμένει πως ότι έκανε το έκανε για το καλό της καριέρας του Οδυσσέα κι αρνείται να ζητήσει συγνώμη. Ο Οδυσσέας της ζητάει να χωρίσουν!

«8 λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (26/5)

Ο Χορέν κι ο Τζίμι έρχονται στην Αθήνα για την έκθεση και η Ναυσικά τους καλεί στο σπίτι της για δείπνο. Αυτό θα αποδειχθεί πολύ κακή ιδέα, αφού ο Χορέν θα πει κάτι που θα εκθέσει την Έρση και θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση της με τον Οδυσσέα. Η Σμαράγδα προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να αποτρέψει τον Σίμο από το παρακινδυνευμένο σχέδιό του, αλλά εκείνος ετοιμάζεται να συναντήσει το μεγάλο αφεντικό.

Ο Άκης προσπαθεί να βρει ποιος άλλος συνεργάζονταν με τον Δημήτρη και τη Μαίρη και ποιος του έστειλε την ανώνυμη πληροφορία. Ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Έρσης και της Σύνθιας κι αντιδρά εν θερμώ. Ο Οδυσσέας τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας κι ακυρώνει την έκθεση. Η Σύνθια τον προειδοποιεί πως αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας του αλλά αυτός είναι αμετάπειστος. 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4: Γυμνοί οι παίκτες μπροστά στην κάμερα - Σάκης και Μαριαλένα «παίρνουν» τον αγώνα

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Μυρσίνη μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη

Πρίγκιπας Χάρι: Αλκοόλ και ναρκωτικά για να ξεπεράσει τον θάνατο της Νταϊάνα

MasterChef 5 τελικός: Αποχώρηση έκπληξη και οι 3 φιναλίστ για τα 50.000 ευρώ

επεισόδιαΣΚΑΪ8 λέξεις