Τηλεόραση|16.06.2021 11:21

Too Hot to Handle 2: Επιστρέφει η ένοχη απόλαυση του Netflix - Δικηγόροι και ποδοσφαιριστές δίνουν μάχη για να μην κάνουν σεξ

Newsroom

Το πιο καυτό σόου γνωριμιών, που αποτρέπει το σεξ, επιστρέφει με δέκα νέα single άτομα. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του ριάλιτι «Too Hot To Handle» θα είναι διαθέσιμα στο Netflix την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ενώ τα υπόλοιπα έξι θα είναι την τελευταία μέρα του ίδιου μήνα.

Καινούριοι εργένηδες και εργένισσες θα πάνε διακοπές, προσπαθώντας να τηρήσουν τον μόνο κανόνα του παιχνιδιού: όχι φιλιά, όχι αγγίγματα, όχι σεξ. Όποιος τολμήσει να παραβεί τους κανόνες, θα δει το έπαθλο των 100.000 δολαρίων να χάνεται πιο γρήγορα και από τη λίμπιντο των διαγωνιζομένων στην πιο «ξενέρωτη» απόδραση της ζωής τους. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και η αποχή από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα φέρνει εντάσεις και ανατροπές στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η Carly, η Emily, η Kayla, η Larissa, η Melinda και τα αγόρια της παρέας έχουν επενδύσει στο σώμα τους, στη φυσική τους ομορφιά, στα γυμναστήρια και στα social media. Δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να διατηρήσουν μόνιμες σχέσεις και περνούν στην καθημερινή τους ζωή από το ένα one night stand στο άλλο.

T
T

Όλοι οι παίκτες κυκλοφορούν μόνο με τα μαγιό τους

Η βίλα, που θα μείνουν, βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, με πισίνα, σπα, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, θαλάσσια σπορ και θεραπείες μασάζ. Κανείς δε δίνει σημασία στα βιογραφικά τους στοιχεία, αλλά πόσους χιλιάδες followers διατηρούν στα social media και πόσες «καρδούλες» μαζεύουν.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, όλοι οι παίκτες κυκλοφορούν μόνο με τα μαγιό τους, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τα καλλίγραμμα σώματά τους. Μάλιστα, στην πρώτη σεζόν, οι συμμετέχουσες έκαναν μόδα το underboob. Ενα trend, στο οποίο αποκαλύπτεται το κάτω μέρος του στήθους των γυναικών. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο, αλλά στο εξωτερικό κατά καιρούς έχει την τιμητική του. Βέβαια, από την πλειοψηφία των σχεδιαστών μόδας θεωρείται κακόγουστο.

T
T

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το Netflix, ρίχνει μια γρήγορη ματιά στην τεράστια έπαυλη που θα φιλοξενήσει τους νέους παίκτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και η τρίτη σεζόν, μιας και πήρε το «πράσινο φως». 

Όλες οι ειδήσεις

Γιάννης Μπέζος: Θα ήθελα να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη, αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος

Η Madonna επέστρεψε στη Νέα Υόρκη - Ποδήλατο με τον 27χρονο σύντροφό της

Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

instagramToo Hot to HandleριάλιτισεξNetflix