Τηλεόραση | 03.07.2021 15:40

Νάντια Μπουλέ: Αποχαιρέτησε την «Αγγελική» τραγουδώντας «Καρδιά κοίτα να κοπείς»

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (1/7) προβλήθηκε το μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγγελική» του Alpha, το οποίο έφερε τα πάνω-κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών. Με ένα φινάλε που ικανοποίησε όλους τους τηλεθεατές και έφερε διακίωση στους χαρακτήρες έριξε την αυλαία χθες η δραματική σειρά «Αγγελική» και οι πρωταγωνιστές την αποχαιρετούν ένας-ένας. Ανάμεσα τους και η έγκυος Νάντια Μπουλέ, η οποία αποφάσισε να «κλείσει» αυτό τον επαγγελματικό κύκλο με έναν ξεχωριστό τρόπο. Άλλωστε, όπως έχει αναφέρει επανειλημμένως, ήταν από τις καλύτερες τηλεοπτικές δουλειές, που έχει κάνει.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική τελευταίο επεισόδιο: «Σφίχτηκε κόμπος το στομάχι μου» - Η αιματηρή σκηνή που συγκλόνισε το Twitter

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Περρή το τραγούδι των τίτλων «Καρδιά κοίτα να κοπείς», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία από το τηλεοπτικό κοινό.

Νάντια Μπουλέ: «Καρδιά κοίτα να κοπείς»

Το τραγούδι «Καρδιά Κοίτα» του Γιώργου Περρή - σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου - ακούστηκε στους τίτλους αρχής της δραματικής σειράς του «Αγγελική» του Alpha. Ο Γιώργος Περρής με τη χαρακτηριστική, ζεστή φωνή του ερμηνεύει το «Καρδιά Κοίτα» με ένα συγκινητικό και ξεχωριστό τρόπο. «Καρδιά κοιτά να κοπείς ξανά στα δυο / Βαθιά σε άβυσσο σιωπής ναυαγώ / Γιατί σβήνουν όλα εκεί που δεν με πας, Γιατί δεν σου ‘μαθε κανείς ν’ αγαπάς», τραγουδά ο Γιώργος Περρής και μαζί του η Νάντια Μπουλέ.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος: Το δραματικό φινάλε και η δικαίωση στην Αγγελική - «Κλείνει ένας κύκλος, όπως θα έπρεπε»

T

Όλες οι ειδήσεις

Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για τον χαμό της 7χρονης Αναστασίας

Γιάννης Στάνκογλου: Οι 3 ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού και τα «καχύποπτα» βλέμματα του κόσμου

Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Χρήστος Χολίδης: Δεν φανταζόμουν ότι θα χρειάζεται barcode για να μπαίνουμε στα μαγαζιά

τηλεοπτική σειράΓιώργος ΠερρήςΝάντια ΜπουλέΑγγελική