Τηλεόραση | 26.09.2021 13:53

Στα παρασκήνια του J2US: Σάσα Σταμάτη, Ιωάννα Τούνη και Μάρα Μεϊμαρίδη μιλούν για την πρεμιέρα

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (25/09) το «Just the two of us» με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται τους θεατές τραγουδώντας όπερα, και τους Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου να παίρνουν τη θέση τους στην κριτική επιτροπή. Φέτος, στα backstage είδαμε την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, που διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η κάμερα του «Open Weekend» βρέθηκε στα παρασκήνια του σόου και συνομίλησε με κάποια από τα γνωστά ονόματα που συμμετέχουν στο σόου του Alpha.

Σάσα Σταμάτη για J2US: Υποκλίνομαι στον Θέμη Αδαμαντίδη 

«Βάλε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» τραγούδησε η Σάσα Σταμάτη μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, για τον οποία είπε: «Υποκλίνομαι στον legend». «Η κριτική είναι κριτική και τη δεχόμαστε. Δεν έχω κανένα θέμα. Σέβομαι και εκτιμώ την Καίτη Γαρμπή. Ήμουνα κάθε μέρα στην Καίτη Γαρμπή, είναι ιεροσυλία να πω κάτι για εκείνη, μπορεί να λέει ό,τι θέλει για εμένα» είπε η Σάσα Σταμάτη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είπε: «Σήμερα ξεθεώθηκα. Ο Νίκος Κοκλώνης επέλεξε το τραγούδι που είπαμε με τον Σταν και ήταν καρα-δύσκολο. Μία πρόβα είχαμε κάνει και μία με τα ρούχα. Εμένα μου αρέσει η οπερέτα, τα κλαπατσίμπαλα δεν μπορώ».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε ότι πριν από την εμφάνισή της στο Just της έστειλε μήνυμα ο πρώην σύζυγός της και της είπε ότι την αγαπάει.

Ιωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: Ας πάμε και οι δύο τελικό J2US, να «το πάρει» το σπίτι

Η Ιωάννα Τούνη τραγούδησε 'ενα κομμάτι της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή να της λέει: «Είναι δύσκολα τα τραγούδια της Άννας, αλλά τα πήγες πολύ καλά». «Ακουσα καλά λόγια για την εμφάνισή μου και δεν ξέρω ποιος σας έχει βάλει να μου τα πείτε» είπε η Ιωάννα Τούνη και συμπλήρωσε σχολιάζοντας την πιθανότητα να φτάσει τελικό με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου «Μακάρι να φτάσουμε και οι δύο στον τελικό - τουλάχιστον θα το πάρει το σπίτι».  Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του το πάει βήμα βήμα. «Κάτσε να φτάσουμε πρώτα στο δεύτερο live του Just και βλέπουμε για τον τελικό».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στο σόου ήταν οι: Ελένη Δήμου, Νικηφόρος, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Φραγκολιάς, Stan, Μάρα Μεϊμαρίδη, Μαρίνος Κόσνολος, Δημοσθένης Τζουμάνης. Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη, Χάρης Βαρθακούρης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σάσα Σταμάτη, Εβελίνα Νικόλιζα, Super Kiki, James Καφετζής, Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στην πρεμιέρα του J2US τραγούδησε και ο Βασίλης Καρράς, που ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.

Όλες οι ειδήσεις

Άννα Βίσση: Χαμός στην εμφάνισή της στο Μόντε Κάρλο - Ο χορός με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Γιάννης Μόρτζος για Πέτρο Φιλιππίδη – «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε τέτοια πράγματα»

Σπύρος Φωκάς – Δραματική έκκληση για τον ηθοποιό: «Είναι ανάγκη να βρεθεί ένα σπίτι»

Christopher Reeve: Στον θρυλικό Superman που έμεινε τετραπληγικός είναι αφιερωμένο το Google doodle

Linda Evangelista και οι πλαστικές επεμβάσεις 8 διάσημων - «Πέτρωσε» το πρόσωπό μου, έπεσα θύμα

J2USΙωάννα ΤούνηΝίκος ΚοκλώνηςΜάρα ΜεϊμαρίδηΣάσα ΣταμάτηJust the 2 of us