Τηλεόραση | 06.10.2021 11:57

GNTM 4 makeover: Δεν ήξεραν τη Cher και η έκρηξη της Ζενεβιέβ - «Είναι ντροπή σου»

Newsroom

Μία από τις καθοριστικές στιγμές στα πρώτα επεισόδια κάθε χρονιάς για το GNTM είναι η ώρα του makeover. H στιγμή δηλαδή που τα επίδοξα μοντέλα θα αφεθούν στα χέρια των ειδικών και θα αλλάξουν το look τους. Τα τελικά looks στο επεισόδιο της Τρίτης του «GNTM 4» (5/10) - για πρώτη φορά - παραμένουν μυστήριο μέχρι την τελευταία στιγμή και τα ανυποψίαστα μοντέλα να χωρίζονται σε αγόρια - κορίτσια. Η αναφορά του ονόματος της κορυφαίας περφόρμερ Cher, αποκαλύπτει την άγνοια ορισμένων, ενώ η Ζενεβιέβ «βγαίνει από τα ρούχα της» με μία άρνηση την οποία χαρακτηρίζει «ντροπή».

Εκτός από την Ειρήνη που δεν γνώριζε ποια είναι η Σερ, η Μελίνα δεν γνώριζε ποια είναι η Σάρον Στόουν. Ο Γιώργος Καράβας τη χαρακτήρισε ως Σάρον Στόουν λέγοντάς της πόσο μοιάζει με την διάσημη σταρ του «Βασικού ενστίκτου». Ωστόσο, η 20χρονη δεν είχε ιδέα για ποια μιλούσαν. Την ίδια τύχη είχε και ο Λένι Κράβιτς!

GNTM 4: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες, τα νέα κουρέματα

Κάποιοι δείχνουν ενθουσιασμό για τη νέα τους «ταυτότητα». Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας βρίσκονταν εκεί, τόσο για να εποπτεύσουν τη διαδικασία, όσο και για να βάλουν σε τάξη τους συμμετέχοντες που θα... πάθουν κρίση. Όλοι οι παίκτες του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα για τις αλλαγές.

Αν και φέτος δεν είδαμε κάποια πολύ θεαματική αλλαγή. Πάντως, τις μεγαλύτερες αλλαγές από τα κορίτσια τις έκαναν η Μελίνα που έκανε ξανθό πολύ κοντό, αλλά και η Ραφαέλα που γνωρίσαμε με ράστα και έκανε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα στιλ Ριάνα (ή Pink). Από τα αγόρια, λίγο διαφορετικός έγινε ο Βασίλης που κουρεύτηκε αρκετά, αλλά και ο Ναπολέων που έγινε ξανθός.

Ειρήνη: Ποια είναι η Cher - Θέλω να φύγω! Δεν είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτή την αλλαγή

Η 18χρονη Ειρήνη Λεμπέση, κάτοχος του golden pass, κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, μιας και η κοπέλα φανερά εκνευρισμένη δεν μιλούσε στις κάμερες, ενώ υποστήριξε ότι οι βοηθοί των ειδικών της είπαν ψέματα και της έβαψαν τα μαλλιά, κάτι που η ίδια είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε. Η Ειρήνη εξέφρασε την άρνησή της να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά της, ενώ λίγο νωρίτερα διαβάζοντας ότι το makeover της θα έχει σχέση με το look της Cher ... δεν κατάλαβε καν ποια είναι.

Το νεαρό μοντέλο αγχώθηκε χωρίς λόγο, μιας και η αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά της ήταν ελάχιστη, γεγονός που προκάλεσε αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες της.

Το Twitter σχολιάζει το GNTM makeover

T
T
T
T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Jennifer Lawrence: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση - Η συνεργασία με τον DiCaprio

Gloria Leonard: Η χρηματίστρια της Wall Street που εμπνεύστηκε τις «ροζ γραμμές»

HBO Max: Έρχεται στην Ελλάδα με τη συνέχεια του «Sex and the City» και το «House of the Dragon»

Συγκίνησε η Νένα Μεντή για τον πρώτο της σύζυγο: «Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, δεν υπάρχει αυτό το σοκ»

Ζενεβιέβ ΜαζαρίGNTMμαλλιάΔημήτρης ΣκουλόςGNTM 4μοντέλα