Τηλεόραση|20.10.2021 12:41

Θέμης Γεωργαντάς: Η Βάνα Μπάρμπα στην πρεμιέρα του After Dark στο OPEN - «Σε όποιον αρέσω»

Newsroom

Πρεμιέρα για το «After Dark» και τον Θέμη Γεωργαντά την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 23:00 στο OPEN. Στο πρώτο επεισόδιο ο Θέμης υποδέχεται τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία σπάει τη σιωπή της σχετικά με την αποχή της από την τηλεόραση και τα θέατρα και τοποθετείται στο επίκαιρο κίνημα #metoo. Σχολιάζει την κριτική που δέχθηκε για τις δηλώσεις της σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκαλύπτει εάν έχει υπάρξει και εκείνη θύμα παρενόχλησης.

Επίσης, μοιράζεται με τον Θέμη προσωπικές στιγμές μεγάλων ηθοποιών, στων οποίων το πλευρό έχει σταθεί επαγγελματικά, όπως ο Νίκος Κούρκουλος και ο Αλέκος Αλεξανδράκης, συγκρίνει τους σταρ του τότε και του σήμερα, ενώ αποκαλύπτει ποια ονόματα μπορούν να ξαναγράψουν ιστορία και να φέρουν δόξα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει, επιπλέον, για τη θυελλώδη ερωτική της ζωή, και εκμυστηρεύεται στον Θέμη γιατί έφευγε από τις σχέσεις της αλλά και πώς είναι η προσωπική της ζωή σήμερα. «Θα συνεχίσω να είμαι αληθινή και σε όποιον αρέσω» είπε η Βάνα Μπάρμπα. Τέλος, αποκαλύπτει τη θέση που έχει η πολιτική στη ζωή της και μοιράζεται με τον Θέμη τα μελλοντικά της σχέδια, και όχι μόνο...

Τη βραδιά έρχεται να ολοκληρώσει με μια γερή δόση χιούμορ και αποκαλύψεων ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος καλείται να «εξομολογηθεί» και να δώσει τις πιο ειλικρινείς απαντήσεις στον Θέμη. Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει και να κατακτήσει υψηλό ποσοστό αγιότητας;

Θέμης Γεωργαντάς: «Το After Dark μετακόμισε στο OPEN και είμαι πολύ χαρούμενος»

Κάθε Παρασκευή… After Dark και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό! O Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για το «After Dark» που μετακόμισε στο OPEN, στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το βασικό συστατικό της εκπομπής του είναι η χαλαρή διάθεση. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το εξομολογητήριο είναι το σήμα κατατεθέν της εκπομπής. Αν έμπαινα εγώ, θ' απαντούσα σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έτρωγα βροντή. Αν κάτσει η Ναταλία Γερμανού θα ένιωσα οικειότητα, επειδή τη γνωρίζω πολλά χρόνια και εννοείται ότι θα έρθει καλεσμένη» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντά αποκάλυψε ότι «το After Dark θ' ανοίξει λίγο παραπάνω και θα έρθουν πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί, όπως πολιτικοί», ενώ για τον φετινό τηλεοπτικό ανταγωνισμό, σχολίασε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον ανταγωνισμό. Ο κόσμος έχει το τηλεκοντρόλ και αποφασίζει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει από κάθε τηλεοπτική χρονιά. Η Ναταλία Γερμανού είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες στην Ελλάδα και κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις».

Πρεμιέρα 22 Οκτωβρίου στις 23:00 στο OPEN.

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα για το «Ανοιχτά» με πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση - Οι σημειώσεις του Καρβέλα

Νίκος Μπάρκουλης: Το bullying λόγω του πατέρα του και η ασθένεια που τον ταλαιπώρησε

Ενοχλημένη η Υρώ Μανέ: «Δεν έχω σχέση με την Τούρτα της Μαμάς, είναι μυθεύματα»

Angelina Jolie: Διχάζει το σκουλαρίκι στο πιγούνι - Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα των «Eternals»

Εισβολέας: «Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip» - Το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία

Βάνα ΜπάρμπαΘέμης ΓεωργαντάςAfter DarkΓιώργος ΑσημακόπουλοςOPENπρεμιέραOpen TV