Τηλεόραση | 27.01.2022 11:00

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χάος στο συμβούλιο μετά την αποκάλυψη «βόμβα» - Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης από το Survivor

Newsroom

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση που βρέθηκαν ένα βήμα πριν την έξοδό τους από το Survivor. Τελικά, αυτός που έφυγε από το παιχνίδι ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, προκαλώντας έκπληξη στους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που έδειχναν να μην πιστεύουν την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός.

«Έτσι αποφάσισε το κοινό… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, έζησα πολλά κοντά τους, έμαθα πολλά. Οι κακές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ήταν ένα όνειρο που το πίστεψε περισσότερο η γυναίκα μου, ήθελε πολύ να έρθω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω στο κορίτσι μου» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. «Ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Το αγόρι μου έρχεται» έγραψε η σύζυγός του, Κατερίνα, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. 

Νωρίτερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε την πρωτοβουλία να πει δημοσίως μπροστά στις δύο ομάδες όσα του μετέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή, ότι δηλαδή την πλησίασαν δύο Μαχητές και της ζήτησαν να ψηφίσει κάποιον Διάσημο με μεγάλη δημοτικότητα, ώστε να φύγει από το Survivor ένας από τους παίκτες των Μπλε.

«Αυτή την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δε θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε» σχολίασε η ηθοποιός και «φωτογράφισε» τον Σάββα Κάλφα δίχως ν' απαντήσει ξεκάθαρα.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε κι ο Γιώργος Κατσαούνης για το θέμα τα μασούσε κι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. «Κοιτάω το πάτωμα να δω αν πάει και πιο κάτω. Με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτό το πράγματα» τόνισε με δάκρυα στα μάτια η Ασημίνα, η οποία αισθάνθηκε προδομένη από την ομάδα της. «Αν ανοίξουν καλά τα μάτια τους οι μπλε, θα έβλεπαν ότι είναι δυο κοπέλες – η Ασημίνα και η Σοφιάννα – που έκαναν τα πάντα για την ομάδα» σχολίασε η Μυριέλλα.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (27/1) ξεκίνησε με αγώνισμα. Οι παίκτες έπαιξαν το «Πιάσε το παλούκι» και νικητές ήταν οι Μαχητές που στη συνέχεια απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα, ενώ στη συνέχεια έδωσαν μάχη σώμα με σώμα και το έπαθλο ήταν ένα πλήρες σετ ψαρέματος, με ψαροντούφεκο, δίχτυα και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Οι παίκτες των δυο ομάδων έδειξαν να ενθουσιάζονται όταν τους το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Τελικά κέρδισαν οι Μαχητές, με διαφορά τέσσερεις πόντους. 

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μυριέλλα Κουρέντη πλησίασε τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος προσπάθησε πάλι να τη φιλήσει, αλλά εκείνη τον απέφυγε, του έδωσε το γράμμα και στη συνέχεια αποκάλυψε πως του λέει να σταματήσει να είναι τόσο διαχυτικός και να μείνουν στο πλατωνικό κομμάτι

Θανάσης Βισκαδουράκηςειδήσεις τώραΛάμπρος ΚωνσταντάραςΓιώργος ΚατσαούνηςαποχώρησηSurvivorSurvivor 5ριάλιτιΜυριέλλα Κουρεντή