Τηλεόραση|25.08.2022 13:03

Δούκισσα Νομικού: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Newsroom

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στον ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την εκπομπή «Πρωινό». Το πρωί της Πέμπτης (25/8), το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως η παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του. Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1».

Ανανεωμένο επιστρέφει το Πρωινό

Το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα επιστρέφει ανανεωμένο στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώντας τα πρόσωπα που θα βρεθούν φέτος μαζί του.

Ανάμεσα τους, ο Τάσος Τεργιάκης, η Άρια Καλύβα, η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Γρηγόρης Μπάκας, η Άννα Καλλινίκου, ο Θάνος Βάγιος, ο Γιάννης Μαλλιαρός, η Έλλη Αυχεντίου και η Πέννυ Καβέτσου. Η πρωινή εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΓιώργος ΛιάγκαςΑΝΤ1Δούκισσα Νομικούπαρουσιάστρια