Τηλεόραση | 13.12.2022 11:30

GNTM 5: Αποχώρησε για δεύτερη φορά το golden pass Κάτια Κιζίμα - Πότε θα προβληθεί το νέο επεισόδιο

Newsroom

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε και άλλο ένα μοντέλο αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το φετινό Greece's Next Top Model.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12/12 οι υποψήφιες συγκινήθηκαν ακούγοντας τους δικούς τους ανθρώπους στο τηλέφωνο, ζητώντας και μια γνώμη για την πορεία τους στο GNTM αλλά και την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για εκείνες.

Φανερά προβληματισμένη ήταν η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μιας και συμμετέχει στο παιχνίδι μαζί με την κόρη της, Μάρα, η οποία τις τελευταίες μέρες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. «Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο καλά, τώρα χάνεται ο σκοπός μου, εγώ γι’ αυτό ήρθα μέσα στο παιχνίδι, όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου, αν την διώξουν δεν θέλω να κάτσω», είπε ξεσπώντας σε κλάματα η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή.

Και της απάντησε ο σύζυγός της: «Όχι αγάπη μου, δεν γίνεται έτσι, να μάθει και η Μάρα να παλεύει και να αγωνίζεται. Και στη ζωή της, αύριο – μεθαύριο που θα πάει στη δουλειά της, τι θα λένε οι άλλοι; “Ας μην πάμε εμείς καλά για να τα πηγαίνει καλά η Μάρα;” Όχι, να μάθει να αγωνίζεται, να βελτιώνεται, η ζωή έτσι είναι».

Σε μία από τις ωραιότερες φωτογραφήσεις, ο Παναγιώτης Σιμόπουλος κλήθηκε να φωτογραφίσει τα μοντέλα πάνω σε μία υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα για την καμπάνια της γνωστής εταιρίας. Τα ζητούμενα πολλά και ενδιαφέροντα: weird posing, αντίληψη του σώματος σε σχέση με τα custom made παπούτσια και τα custom made ρούχα της σχεδιάστριας Ειρήνης Μάκου.

Η δοκιμασία αποχώρησης δημιούργησε για άλλη μια φορά ανταγωνισμό ανάμεσα στα μοντέλα τα οποία θα έπρεπε να πετύχουν την τέλεια λήψη προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο πλατό.

Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα υπέροχο concept, κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες όχι και τόσο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε αργότερα στο πλατό.

Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, με τις συμβουλές τους προσπάθησαν να απαλλάξουν τα μοντέλα από όλα εκείνα τα στοιχεία, που τις εμποδίζουν ώστε να φέρουν στο επόμενο πλατό μία άρτια λήψη. Τα μοντέλα αντιλαμβάνονται πως όσο οδεύουν προς την τελική ευθεία θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να «πάρουν τη δουλειά», δηλαδή την καλύτερη φωτογραφία. Στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής ήταν η διευθύντρια του περιοδικού Marie Claire, Γαλάτεια Λασκαράκη, η οποία έδωσε το δικό της στίγμα για το τι σημαίνει φωτογραφία μόδας.

Η ώρα της αποχώρησης έφτασε και οι κριτές πλέον έχουν περισσότερες απαιτήσεις, καθώς ο μεγάλος τελικός πλησιάζει. Η Κάτια Κιζίμα αποχώρησε από το GNTM, προκαλώντας έκπληξη στις υπόλοιπες κοπέλες οι οποίες θεωρούσαν πως η Μάρα ή η Μιχαέλα θα έμενε εκτός παιχνιδιού, λόγω της χαμηλής της απόδοσης.

Χωρίς GNTM την Τρίτη - Πότε θα δούμε το νέο επεισόδιο

Δεν θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του GNTM απόψε, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Ο τηλεοπτικός σταθμός στις 21:00 θα προβάλει την ξένη ταινία «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ». Σύμφωνα με τις αλλαγές στο πρόγραμμα του Star, το νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00.

 

«Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου Top Model της Ελλάδας συνεχίζεται! Συντονιστείτε στον 5ο, ανατρεπτικό κύκλο του #GNTMgr, τη Δεύτερα 12/12 και την Παρασκευή 16/12, στις 21:00», ανέφερε το νέο ραντεβού του Star με τους τηλεθεατές του GNTM.

Ο σταθμός δεν έδωσε επισήμως κάποια εξήγηση για την έκτακτη αυτή αλλαγή, η οποία φαίνεται να είναι προσωρινή, μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς από την επόμενη εβδομάδα το GNTM επιστρέφει στο σταθερό ραντεβού, Δευτέρα – Τρίτη, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Star Channel.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίκυ ΚαγιάΓιώργος ΚαράβαςΤάσος ΣοφρωνίουGNTM 5ειδήσεις τώραGNTM