Τηλεόραση|09.05.2024 23:44

Έλενα Παπαρίζου: Η «Number One» σε μια εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2024

Newsroom

Ο δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision 2024 περιελάμβανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου, με την «Νumber Οne» performer να ξεσηκώνει το κοινό στο Μάλμε με το τραγούδι που έφερε την νίκη στην Ελλάδα το 2005.

Η κορυφαία pop star επέστρεψε στη σκηνή του διαγωνισμού, ενώ η εμφάνισή της μαζί με την Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli περιελάμβανε ένα ιδιαίτερο στοιχείο, όπου οποιοσδήποτε στον κόσμο μπορούσε να συμμετάσχει στo act από τον καναπέ του και εμφανιζόταν στις μεγάλες οθόνες μέσα στην αρένα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου λίγες ώρες πριν ανέβει στο stage φωτογραφήθηκε με την Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli και δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«A few eurovision backstage moments before going on stage #Eurovision #EurovisionGR», έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Παπαρίζου.

 

Το Euro-Karaoke που έκανε τους τηλεθεατές μέρος του σόου

Ο δεύτερος ημιτελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision πρόσφερε στους τηλεθεατές στο σπίτι μια μοναδική ευκαιρία να γίνουν μέρος του σόου.

Κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου Sing-Along στον κόσμο, μερικά από τα μεγαλύτερα είδωλα της Eurovision ανέβηκαν στην σκηνή για να ερμηνεύσουν μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του Διαγωνισμού στο πέρασμα των χρόνων. Και το κοινό στο σπίτι συμμετείχε μαζί τους!

Η Ελενα Παπαρίζου τραγούδησε το νικητήριο τραγούδι για την Ελλάδα το 2005 (My Number One), η Sertab Erener το αντίστοιχο για την Τουρκία το 2003 (Everyway That I Can) και η Charlotte Perrelli ερμηνεύει την 4η νίκη της Σουηδίας στη Eurovision από το 1999 (Take Me To Your Heaven).

Όπως είχε ήδη γνωστό από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει ένα λαμπερό outfit για την ξεχωριστή περίσταση.

 

 

Το Malmo 2024 προσκάλεσε το κοινό στην αρένα και τους τηλεθεατές στο σπίτι να τραγουδήσουν μαζί με αυτές τις μελωδίες των πρωταθλητών. Οποιοσδhποτε μπορούσε να να υποβάλει αίτηση για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο karoke του κόσμου- το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια συσκευή με κάμερα και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Έλενα ΠαπαρίζουEurovisionειδήσεις τώραEurovision 2024