Τηλεόραση | 11.05.2024 08:30

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι απαντά για το χασμουρητό - «Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν»

Newsroom

Η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε μετά τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision κατάφερε να γίνει viral, ειδικά την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί το Ισραήλ.

Κούραση ή... δυσαρέσκεια για τη συμμετοχή του Ισραήλ;

Πολλοί αναφέρουν ότι δεν ήταν τυχαία αυτή η συμπεριφορά, την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, κάτι που είναι πιθανόν να της στοιχίσει βαθμολογικά στον τελικό. Υπάρχουν σχόλια που κάνουν λόγο για απροθυμία της τραγουδίστριας ν' ακούσει την Ισραηλινή αντιπροσωπεία, παριστάνοντας πως χασμουριέται και την παίρνει ο ύπνος, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό αλλά και τη στήριξή της απέναντι στην Παλαιστίνη.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια απάντησε στα σχόλια και τις αντιδράσεις, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γειά σας. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε.

Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την διαδρομή, όλη την στήριξη και την αγάπη μέχρι τώρα» ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Νωρίτερα, βέβαια, η ίδια εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον παλαιστινιακό λαό, καθώς δημοσίευσε πέντε emoji με καρπούζια, με το γνωστό συμβολισμό που έχει αποκτήσει αυτό για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Αντίστοιχη ανάρτηση προχώρησε και ο  χορογράφος της Σάττι, Majnoon, ο οποίος σ' ένα Ιnstagram Story έβαλε και εκείνος τα ίδια εικόνιδια, σ' ένδειξη στήριξης του παλαιστινιακού λαού.

ΠαλαιστίνηΙσραήλEurovision 2024Λωρίδα της ΓάζαςEurovisionΜαρίνα Σάττιειδήσεις τώρα