Τηλεόραση | 05.07.2024 12:51

Γιώργος Παπαδάκης-Μαρία Αναστασοπούλου: Το οριστικό αντίο στην τελευταία εκπομπή- «Βελούδινο το διαζύγιο μας»

Newsroom

Τίτλους τέλους έριξε και για αυτή τη σεζόν η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου να λένε αντίο και στους τηλεθεατές και μεταξύ τους.

Αυλαία έπεσε σήμερα για 34η φορά για την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές να λένε οριστικό αντίο, καθώς ήταν η τελευταία τους εκπομπή μαζί ως τηλεοπτικό ζευγάρι.

«Δεν συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή»

Γεμάτοι συγκίνηση αποχαιρέτησαν οι δύο παρουσιαστές το κοινό αλλά και ο ένας τον άλλον, καθώς όπως είναι γνωστό η Μαρία Αναστασοπούλου δε θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο 73χρονος παρουσιαστής απευθυνόμενος στη συνεργάτιδα του είπε αρχικά: «Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του "Καλημέρα Ελλάδα", ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;», ρώτησε τον συνεργάτη της.

Με εκείνον να απαντάει: «Δεν συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή», δείχοντας ότι το διαζύγιο των δύο ήταν όντως με καλό πρόσημο.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμη σε ποιο κανάλι θα καταλήξει η δημοσιογράφος με τα σενάρια για την μετακίνηση της στο ΣΚΑΪ να φουντώνουν όλο και περισσότερο.

παρουσιαστήςΚαλημέρα ΕλλάδαΜαρία ΑναστασοπούλουΑΝΤ1Γιώργος Παπαδάκης