Τηλεόραση | 06.07.2024 10:15

Το προσωρινό(;) αντίο της Ελένης, το φόρεμα της Μπάρκα και η... ερωτευμένη Καινούριου!

Newsroom

Αυλαία έριξαν χθες, Παρασκευη (5/7), όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης στην τηλεόραση. «Super Katerina», «Πρωινό», «Breakfast@Star» και «Happy Day» είπαν το αντίο στους τηλεθεατές για το φετινό καλοκαίρι, ενω «Πάμε Δανάη», «Ελένη» και «Fay's Time» αποχαιρέτησαν οριστικά με το μέλλον των τριών παρουσιαστριών να 'ναι επαγγελματικά αβέβαιο.

Πολλά υπονοούμενα, συγκίνηση αλλά και εκπλήξεις έκρυβε η τελευταία μέρα των ψυχαγωγικών εκπομπών των ιδιωτικών καναλιών.

Το αντίο (;) της Ελένης

Φινάλε για την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την απορία όλων των τηλεθεατών να είναι αν και σε ποια τηλεοπτική στέγη θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια. 

«Η διάθεσή μου σήμερα -αυτό είναι που θέλω να σας πω- είναι ότι με πλημμυρίζει μια χαρά που φτάσαμε στο τέλος όμορφα, που μπαίνει το καλοκαιράκι υπέροχα, η καρδιά μου πεταρίζει από χαρά, γιατί η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα. Αλλά το πιο βασικό είναι, να ξέρεις πού, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός. Αφού υπάρχουν όλα αυτά, αυτά που θέλω είναι να κάνουμε ένα μίνι καλοκαιρινό παρτάκι» είπε αρχικά. 

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της είπε: «Θέλω να σας χαιρετήσω και να σας δώσω τις ευχές που για τη συνέχειά σας, σε καθημερινά ή μη προγράμματα, ό,τι κάνει κέφι στον καθένα. Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μια νότα χαράς και θετικής ενέργειας που είναι πάντα αυτό που ήθελα να δώσω σε εσάς».

Τέλος δήλωσε: «Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μην νομίζετε κάτι άλλο. Είμαι υπέροχα, νιώθω φανταστικά και χαίρομαι που σήμερα είμαστε όλοι μαζί εδώ», αφήνοντας ερωτηματικά για το τι θα γίνει του χρόνου.

Το φόρεμα από την πρώτη εκπομπή της

Το ίδιο φόρεμα με εκείνο που είχε βάλει πριν από τέσσερα χρόνια στην πρώτη της εκπομπή θέλησε να βάλει η Δανάη Μπάρκα στην τελευταία εκπομπή του «Πάμε Δανάη». 

Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Θα πω μια τελευταία Καλημέρα γιατί… ποτέ δεν ξέρεις… Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε και αυτή τη σεζόν, αυτή τη σεζόν που μας χάρισε ωραίες στιγμές, μας χάρισε ωραίους ανθρώπους γύρω μας, μας χάρισε εμπειρίες και ωραία πράγματα. Πάντα κρατάμε τα καλά γιατί είμαστε φύσει αισιόδοξοι. Σήμερα αυτή η εκπομπή θα είναι ένα όνειρο! Θα θυμηθούμε τις χαρές και τις φάρσες μας. Θα σας αποχαιρετήσουμε και θα δώσουμε το νέο μας ραντεβού στο τέλος».

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Φοράω το φόρεμα που φορούσα στην πρώτη πρώτη εκπομπή της ζωής μου, πριν από τέσσερα χρόνια».

Το τέλος απο το ΣΚΑΪ και η πιθανή επιστροφή στο MEGA

Τελευταίο τηλεοπτικό αντίο είπε η Φαίη Σκορδά απο τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την παρουσιάστρια πιθανότατα να μετακομίζει του χρόνου στην πρωινή ζώνη του MEGA.

Η Φαίη Σκορδά θέλοντας να κάνει μία ανασκόπηση της φετινής σεζόν του «Fay's time» είπε: «Με χαμόγελο θα κλείσουμε αυτή τη σεζόν. Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ είχα πολλά ερωτηματικά. Όχι για τους ανθρώπους, προς Θεού, αλλά για τη ψυχαγωγία. Γιατί ξέρουμε πως είναι ένα κανάλι που πρωτοστατεί στην ενημέρωση. Μετά από δύο χρόνια έχω να σας πω ότι πραγματικά στις δουλειές τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι... Τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι και γνώρισα ανθρώπους που τους θέλω στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να τα ξαναπούμε... Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε. Γεια σας και χαρά σας, καλό καλοκαίρι» τόνισε στο φινάλε η παρουσιάστρια.

Η απουσία της Λίτσας Πατέρα

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε για τη φετινή σεζόν τους τηλεθεατές λέγοντας αρχικά: «Φέτος για μας ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, ένα πολύ όμορφο ταξίδι… Είμαστε μια οικογένεια εδώ, έχουμε τα καλά, τα κακά, τους τσακωμούς… Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε, ήταν όλο ειλικρινέστατο κι έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια, δεν το λέω γι’ αυτό… Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριακού γιατί δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο κανένας να μου πει πες αυτό… Ποτέ!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ηχηρή ήταν η απουσία της αστρολόγου Λίτσας Πατέρα, η οποία ανακοίνωσε ότι φεύγει απο την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, έπειτα από 34 χρόνια. «Ήταν κυρία με Κ κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της» είπε ο παρουσιαστής.

Στο τέλος ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό ευχαρίστησε όλους τους αντιπάλους του. «Να ευχαριστήσω όλο τον ανταγωνισμό, τα δυο παιδιά του ΣΚΑΪ που ήταν οι βασικοί ανταγωνιστές μας φέτος στο κομμάτι του συνόλου του κόσμου, την Κατερίνα, την Δανάη, τα παιδιά στο Star και όλους όσους ξεχνάω που κάνουν τώρα εκπομπές απέναντι. Κάνουν καλές εκπομπές όλοι, όσο μπόρεσα να δω. Οπότε, όσο εσείς είστε καλοί, εμάς μας κάνετε καλύτερους».

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούριου στο σύντροφό της

Φινάλε και για την εκπομπή «Super Katerina» με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει δηλώσεις για τη φετινή σεζόν, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ δεν έλειψε να μιλήσει και για το σύντροφό της. «Χρίσλα, Πέτρο, Γρηγόρη, Γιάννη χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα. Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω και οι μοναδικοί μάλλον που με ανέχονται» είπε, αρχικά, η παρουσιάστρια για την ομάδα των συνεργατών της.

«Να πω κάτι σε αυτό το σημείο μιας και είπαμε για συννεφάκια σχέσεων επαγγελματικών… Να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής μας. Ό,τι και να έγινε στην πορεία… Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν. Μπορεί να ειπώθηκαν πράγματα που με στενοχώρησαν αλλά δεν έχει σημασία.Ήταν τιμή μου που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος της τηλεόρασης ήταν στην εκπομπή μας, μάθαμε πάρα πολλά από τον Ανδρέα, βοήθησε πάρα πολύ σε αυτή την εκπομπή και να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μας. Να είναι πάντα καλά, τον ευχαριστούμε που συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία» είπε αναφερόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τέλος, λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής μια ανθοδέσμη έφτασε στα χέρια της με την ίδια ν' απορεί αν την έχει στείλει ο συντροφός της. «Από ποιόν να είναι; Από ποιόν να είναι; Από ποιόν; Το αγόρι μου; Φαντάζεστε; Από ποιόν να είναι ρε παιδιά… Νίκος Κοκλώνης» αναφώνησε αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της.

Ραντεβού για τον Σεπτέμβρη έδωσαν στο STAR

Ενα μικρό καολοκαιρινό διάλειμμα θα κάνουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για το Σεπτέμβρη, καθώς η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν για τρίτη χρονιά.

«Κλείνουμε τη σεζόν με χαρά, όπως ξεκινήσαμε και ενθουσιασμό. Έχουμε πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσουμε, την οικογένεια του STAR για άλλη μια χρονιά που ήμασταν εδώ, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας έδειξαν» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Πάυλου πήρε το λόγο δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γι’ άλλη μια χρονιά θα είμαστε εδώ, το ραντεβού μας είναι τον Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό», ενώ η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Θα είμαστε παρεούλα τα πρωινά, να πίνουμε καφεδάκι, να τα λέμε, να περνάμε ωραία».

Η έκπληξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ραντεβού για τα πρωινά και της επόμενης σεζόν έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ίδια να λέει: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Alpha που είναι σύσσωμη εδώ. Σας αγαπάμε πολύ, θα μας λείψετε, θα σας λείψουμε και θα είμαστε εδώ 16 Σεπτεμβρίου, πρώτα ο Θεός. Αξίζω! Αξίζω! Αξίζω!».

Ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λευτέρης Μητσόπουλος της επιφύλλασαν μία έκπληξη στο τέλος, αφήνοντάς τη με το στόμα ανοιχτό με τη... σέξη εμφάνισή τους.

Κατερίνα ΚαινούργιουΕλένη ΧατζίδουΓιώργος ΛιάγκαςΠρωινόΔανάη ΜπάρκαΕλένη ΜενεγάκηΦαίη ΣκορδάΕτεοκλής ΠαύλουHappy DayΣταματίνα Τσιμτσιλή