Τηλεόραση|10.07.2024 17:44

ΣΚΑΪ: Ηθοποιός - έκπληξη θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι «Tempting Fortune»

Newsroom

Ενα νέο ριάλιτι είναι στα σκαριά από την Acun Medya και θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το «Tempting Fortune» είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, στο οποίο συμμετέχουν δώδεκα παίκτες.

Κατά τη διάρκεια ενός 18ήμερου οδοιπορικού, οι διαγωνιζόμενοι αντιμετωπίζουν εντυπωσιακές δοκιμασίες και «πειρασμούς», με κύριο στόχο την επιβίωση και την κατάκτηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 στο Channel 4, με παρουσιαστή τον Άγγλο κωμικό και παρουσιαστή Paddy McGuinness, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε σε εξι επεισόδια και το project ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Στην εκπομπή «Summer’s Cool» αποκάλυψαν την επικείμενη άφιξη του παιχνιδιού, χωρίς ν' αναφέρουν τ' όνομα του παρουσιαστή, δίνοντας όμως αρκετά στοιχεία για να λυθεί το «μυστήριο».

Ο γοητευτικός ηθοποιός που φημολογείται ότι θ' αναλάβει την παρουσίαση είχε δοκιμαστεί προηγουμένως στο «Fishy» του MEGA, τη μοναδική εκπομπή που κατάφερε να έχει καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γιάννης ΤσιμιτσέληςριάλιτιΣΚΑΪ