Τηλεόραση|11.07.2024 17:30

Μπέντζι Γκρέγκορι: Τραγικός θάνατος για τον πρωταγωνιστή της σειράς Alf

Newsroom

Σε ηλικία μόλις 46 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Μπέντζι Γκρέγκορι (Benji Gregory). Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Αλφ, ο εξωγήινος», βρέθηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του απο θερμοπληξία. Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η αδερφή του μέσα απο τον δικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Γκρέγκορι βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με τον σκύλο του Hans, σε πάρκινγκ τράπεζας, στην Αριζόνα, στις 13 Ιουνίου πιθανότατα από θερμοπληξία.

Η συγκινητική αναγγελία του θανάτου του

Ο ηθοποιός έπαιξε τον Brian Tanner στην εμβληματική κωμική σειρά της δεκαετίας του ’80, η οποία παιζόταν από το 1986 – 1990. Λέγεται οτι ζούσε με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, λάμβανε τις σχετικές αγωγές και είχε και σκύλο υπηρεσίας, τον Hans που επίσης βρέθηκε νεκρός.

 

Ο Μπέντζι ξεκίνησε την καριέρα του από την ηλικία των 13 μηνών, παίζοντας σε μία διαφήμιση, ενώ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές πριν πάρει τον ρόλο που τον σημάδεψε: αυτόν του Brian Tanner στη σειρά 101 επεισοδίων Alf.

Τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος του Alf, ο Γκρέγκορι εργάστηκε σε διάφορα άλλα projects, όμως το 1993 εγκατέλειψε το Χόλιγουντ λόγω κόπωσης και αργότερα κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, από το οποίο ωστόσο αποστρατεύτηκε μόλις δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του για λόγους ψυχικής υγείας.

ηθοποιός