Τηλεόραση|22.07.2024 16:00

Από τη Ντέμη Γεωργίου μέχρι τον Ερμή Καραγιάννη: Παίκτες ριάλιτι που έφυγαν νωρίς από τη ζωή

Newsroom

Στον κόσμο των ριάλιτι, οι συμμετέχοντες συχνά γίνονται οικεία πρόσωπα, κερδίζοντας την αγάπη και την προσοχή των τηλεθεατών. Ωστόσο, πίσω από τη λάμψη και τη δημοσιότητα, η ζωή μπορεί να επιφυλάσσει απρόβλεπτες τραγωδίες. Μέσα από το κειμενο, παρουσιάζονται ιστορίες κάποιων από τους πιο αγαπητούς παίκτες ριάλιτι που, δυστυχώς, έφυγαν πρόωρα από τη ζωή. Οι απώλειές τους υπενθυμίζουν την ευθραυστότητα της ανθρώπινης ύπαρξης και αφήνουν ένα κενό στις καρδιές της οικογένειας και των φίλων τους.

Η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η 39χρονη, η οποία εργαζόταν στην Πάρο, έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση και έχασε τις αισθήσεις της. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, και στη συνέχεια με ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το τελευταίο διάστημα, η Ντέμη Γεωργίου είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ξηρομερίτη. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Ισίδωρο Φίκαρη στην εκπομπή «Γεια σου», είχε δηλώσει την πρόθεσή της να παντρευτεί τη σύντροφό της. «Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί γύρω στα έξι μου ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου» είχε δηλώσει η ίδια και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να ντυθώ νυφούλα, δεν θέλω να παντρευτώ σε δημαρχείο. θεωρώ ότι δεν θ' αλλάξει τίποτα. Σιγά - σιγά οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις αξίες τους». Δυστυχώς, η Ντέμη δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της.

Επεσε από τον πέμπτο όροφο

Ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης, πρώην παίκτης του GNTM, έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω αναρτήσεων φίλων του. Σύμφωνα με μια στενή του φίλη, ο Ερμής είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τη ζωή, γεγονός που οδήγησε στην τραγική αυτή κατάληξη. «Έγιναν όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό. Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε». 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, γνωστός από τη συμμετοχή που είχε στο ριάλιτι «The Wall», έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Οδηγώντας τη νέα του Ferrari με υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο Τζώρτζης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο νικητής του «Power of Love», Πάνος Ζάρλας, έχασε και εκείνος τη ζωή του στην άσφαλτο, επιστρέφοντας από το πάρτι γενεθλίων του. Ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού και χτύπησε στα κιγκλιδώματα, χωρίς να φοράει κράνος.

Η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τα πέντε χρόνια από το θάνατό του. «Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου. Αναμνήσεις από το μακρινό 2018 που μοιάζει σαν χθες.. 5 χρόνια χωρίς εσένα, αλλά για πάντα στις καρδιές μας! Aν υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος» έγραψε.

Τ' όνειρό του κόπηκε απότομα

Ο Γιώργος Νάϊδας, πρώην παίκτης του «BAR», έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νάξο. Ο 34χρονος, γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από χρόνια στο εξωτερικό, αλλά τ' όνειρό του κόπηκε απότομα όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Επίσης, ο Γιάννης Βακρινός, πρώην παίκτης του ριάλιτι «Η φάρμα», πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Γιάννης πάλεψε για τη ζωή του στην εντατική για 20 ημέρες πριν τελικά υποκύψει στα τραύματά του.

Η Ελένη Καριολάκη, μια εκκεντρική παρουσία στα τηλεοπτικά ριάλιτι, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τέσσερις μέρες μετά το θάνατό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο σύζυγός της δεν είχε καταλάβει ότι η Ελένη είχε «φύγει». Οι συνθήκες του σπιτιού ήταν μη βιώσιμες, με τον σύζυγό της να δηλώνει ότι η Ελένη δεν καθάριζε καθόλου.

Αυτές οι ιστορίες φωτίζουν τη σκοτεινή πλευρά της δημοσιότητας και υπενθυμίζουν τη σημασία της ανθρώπινης ύπαρξης πίσω από την τηλεοπτική εικόνα.

Πάνος ΖάρλαςθάνατοςριάλιτιGNTMπαίκτηςMasterChef