Τηλεόραση|05.08.2024 11:04

Φαίη Σκορδά: Και επίσημα επιστρέφει στο MEGA - Αλλαγές στην πρωινή ζώνη του καναλιού

Newsroom

Το πρωί της Δευτέρας (5/8), το MEGA ανακοίνωσε την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι. 

«Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση» αναφέρει αρχικά το δελτίο τύπου. 

«Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές» συνεχίζει.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν» καταλήγει.

 

Οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Σύμφωνα με τηλεοπτικές πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει μια νέα πρωινή εκπομπή στο MEGA, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο πλευρό της. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει ως βασικός σχολιαστής τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. 

Στην ομάδα φαίνεται να «κλειδώνει» και η Νάνσυ Νικολαΐδου, γνωστή από την παρουσία της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αναζητούνται ακόμα ένα ή δύο άτομα, ενώ η σύνθεση της συντακτικής ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

 

Ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη του MEGA

Η Φαίη Σκορδά θ' αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού, μετά το «Κοινωνία ώρα Mega». H εκπομπή θα ολοκληρώνεται λίγο πριν από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 13:20.

Η διευρυμένη διάρκεια της νέας εκπομπής, η οποία θ' αντικαταστήσει τις εκπομπές «Mega καλημέρα» και «Πάμε Δανάη», έχει ως στόχο να προσφέρει περισσότερο χρόνο για διαφημιστικές τοποθετήσεις.

Το «δυνατό χαρτί» της Φαίης Σκορδά είναι η ικανότητά της να προσελκύει διαφημιζόμενους και γυναικεία brands, κάτι που το κανάλι σκοπεύει να εκμεταλλευτεί πλήρως για να καλύψει το κενό στα εμπορικά έσοδα που προέκυψε από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

Φαίη ΣκορδάΕλένη ΜενεγάκηMEGAπαρουσιάστρια