Τηλεόραση|05.08.2024 12:40

ΕΡΤ: Στα γυρίσματα της νέας αστυνομικής σειράς «Το Δίχτυ» του Μανούσου Μανουσάκη

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Φώτα, κάμερες, ηθοποιοί και τεχνικοί παίρνουν τις θέσεις τους για τις τελευταίες οδηγίες... «Πάμε»! Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης δίνει το έναυσμα και το γύρισμα αρχίζει.

Σ’ έναν ιδιαίτερο βιομηχανικό χώρο, στα ΠΛΥΦΑ, στο Πάρκο Πλεκτηρίων Υφαντηρίων Αθηνών, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να στεγάζει τα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας, ο φακός της ΕΡΤ ακολούθησε τους πρωταγωνιστές της αστυνομικής σειράς επί το… έργον.

Τα γυρίσματα, πολύωρα και εντατικά, οι ρυθμοί πυρετώδεις, αλλά το κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές εξαιρετικό και η ατμόσφαιρα ζεστή, μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς η θερμοκρασία άγγιζε σχεδόν τους 40 βαθμούς.

Κάθε έγκλημα έχει και τη δική του τιμωρία

Περισσότεροι από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν στις έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, που γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Παιανία, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Εξάρχεια, Κυψέλη, στα ΠΛΥΦΑ και σε άλλες τοποθεσίες, όπου εκτυλίσσεται η δράση.

Ακμαίος και δημιουργικός, με τον ίδιο ενθουσιασμό που τον διακατέχει κάθε φορά που δημιουργεί μια νέα σειρά, και πάντα με διεισδυτική ματιά, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης καθοδηγεί τους ηθοποιούς, συντονίζει το συνεργείο και φροντίζει την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να επιτευχθεί το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Θύτης και θύμα μπλέκονται σε ένα αριστοτεχνικά φτιαγμένο «Δίχτυ»

Ευχάριστη έκπληξη -και ιδιαίτερα συγκινητική και για τους δύο- είναι η τηλεοπτική συνάντηση του Μανούσου Μανουσάκη με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, 27 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους στους «Ψίθυρους καρδιάς». Μια συνεργασία, που ξυπνά όμορφες μνήμες και δημιουργεί μεγάλη προσμονή για το νέο τηλεοπτικό ραντεβού τους στην ΕΡΤ, στην κοινωνική-αστυνομική σειρά, που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, και θα μεταδίδεται, τη νέα σεζόν, από την ΕΡΤ1.

Σε ρόλους-έκπληξη στα αυτοτελή επεισόδια, διάρκειας 80 λεπτών το καθένα, εμφανίζεται πλειάδα γνωστών εξαιρετικών ηθοποιών…

ΕΡΤΘοδωρής ΑθερίδηςΜανούσος ΜανουσάκηςγυρίσματαΟρέστης ΤζιόβαςΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους